2777
2789
عنوان

دوسالگیم مبارک

61 بازدید | 4 پست

امروز برام پیام اومده بود دوسالگی عضویتم تو نی نی سایت رو تبریک گفته بود یادش به خیر باردار که شده بودم داشتم راجع به نی نی سرچ میکردم اینجا رو پیدا کردم همیشه میومدم اینجاو درد دلها و میخوندم تا اینکه دخترم 6ماهه بود عضو شدم شما بیاین بگین چجوری با نی نی سایت آشنا شدین؟

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

مبرکت باشه عزیزم ،من چن سال خاموش بودم ،تقریبا 6 ماهع عضوشدم یعنی بشه 1 سال واسم پیام میاد ای جونم   

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۲ توسرچ گوگل اشنا شدم باسایت

۹۲ تا ۹۳خیلی تلاش کردم عصوشم ولی نمیشد😩

دیگه باردارشدمو ۹۴ زایمان کردم درگیر نوزادبودمو ....

تااینکه ۹۶عضوشدم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
مبرکت باشه عزیزم ،من چن سال خاموش بودم ،تقریبا 6 ماهع عضوشدم یعنی بشه 1 سال واسم پیام میاد ای جونم ...

آره عزیز م

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم