2777
2789

پدر مولامون آقا مهدی صاحب الزمان واستون بخونم 

شما هم تو رو خدا برای ی خونواده دعا کنید چک و قرض زیاد دارن، از هر طرف فشار روشون، مجبورن تنها سرمایه اندکش ن رو الکی ب مفت بفروشن،، 

مستاجرن، تو رو خدا واسشون دعا کنید

خدا خیرتون بده الهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله حاجت روا ...مشکل مالی خیلی بده انشاالله زودتر گره از کارتون باز شه 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

برای سلامتی نینی توراهی من و خوب شدن دندونم بخون لطفا😢

خدا خیرت بده عزیزم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

انشاا...حاجت روا بشی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

ان شاء الله خدا گره از کارتون باز کنه بچه ها تو روخدا برای مامانم دعاکنید لطفا برای سلامتی مامانم دعاکنید 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ان شاءلله مشکلشون حل میشه برا رفع مشکلشون صلوات میفرستم.برا منم دعا کن خیلی دارم سختی میکشم خیلی.هم مشکل جسمی دارم که مثل ادم نمیتونم بخوابم و بخورم هم هذاب روحی میکشم هم هزارتا مشکل دیگه.دعا کن هرجه زودتر سلامت بشم

من 😍😍😍😍

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت