2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم آدم تا کارد به استخونش نرسیده باشه نباید قهر بره چون مردا عادت میکنن و واسشون عادی میشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
همیشه قهرت رو توی خونه خودت بکن  هیچ وقت این حس رو نده که این خونه مال تو نیست

راست میگه اون خونه مال توهم هست

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
همیشه قهرت رو توی خونه خودت بکن  هیچ وقت این حس رو نده که این خونه مال تو نیست

کسی ک یبار قهر کرد دیگه عادت میکنه.بنظرم باید خودت بشینی و مشکل حل کنی نه قهر

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

خانما من شوهرم هم اخلاقای خوب داره هم اخلاقای بد ولی خب اخلاقای بدش بیشتره ،مثلا خسیسه،یعنتی در حدی که خرجی خونه با منه ،هیچی برام نمیگیره مانتو گرفتن من شده عید به عید،واسع رفتن به خونه مامانم اینا همیشه داستان داریم،من 8 ماه پدرمو ندیدم چون آقا نزاشت بدم ببینم بعد رفتم جنازه بابامو دیدم ،هر 6 ماه یه بار اگه منو ببره خونه مامانم اینا اونم باید از 2 ماه قبل التماس و گریه و زاری باشه ،اصلا اهل تفریح و گردش و اینا هم نیست،21 سالمه ولی دل مرده شدم ،هیچ وقت باهم هیج جا ترفتیم دریغ از یه مسافرت ،خیلی بدهنه (البته واسه من) منطورم از بددهنی فحشای خیلی رکیک و بد نیست مثلا هی توی دعواها دادو بیدا میکنع که لزت بدم میاد از خونه من برو بیرون و اینا ،و مطمنم ک حرف دلشع ،و خیلی سرده هم از نظر جنسی و هم اخلاقی یعنی من تا حالا یه بار ازش دوست دارم نشنیدم هیچ وقت برام کادو نگرفته و ...اخلاقای خوبشم اینه ک بد دل نیست،و خیلییی زیاد بهم اعتماد داره ،ولی خب اصلا باهم تفاهم نداریم توی اکثر دعواها من کوتاه میام ،واقعا دیگه افسرده شدم دیشب دعوامون شد بهم میگه من اصلا از تو خوشم نمیاد دوست ندارم قیافتو ببینم همش باخودم میگم شاید از روی اعصبانبتاین حرف رو زده واقعا خستم

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت