2777
2789

خانم ها کسی که به روش شیرودکار سرکلاژ شده سزارینی هست 

سوال دوم اگه بخیه های سرکلاژ رو باز نکنم تا هفته ۴۰ بازم باید طبیعی بیارم بچه رو یا سزارین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست روشش؟

من بچه اولم سرکلاژ بودم گلم طبیعی زایمان کردم 37هفته اگه بخای طبیعی بیاری باز میکنن اگرم که دکترت سز کنه نوبت میده واسه سزارین واست که اونم بسته به دکترته چندم تو چند هفتگی واست نوبت میزنه 

ولی اینو میدونم سرکلاژ دلیل واسه سز شدن نیست البته نظر دکترتم هست هم تصمیم خودت

من سرکلاژ شدماما نمیدونم به چه روشی بوده و سزارین شدم

خوش به حالت اصلا دیگه بخیه ها رو باز نکردن برات و سوال دیگه اینکه اول گفتن اگه طبیعی نتونستی بیاری باید سزارین بشی

چی هست روشش؟ من بچه اولم سرکلاژ بودم گلم طبیعی زایمان کردم 37هفته اگه بخای طبیعی بیاری باز میکنن اگ ...

خودم که دوست دارم سزارین باشه هنوز با دکترم حرف نزدم اونم چیزی نگفته

یه سوال گلم مگه برا بچه دوم دیگه سرکِلاژ نشدی ؟

چی هست روشش؟ من بچه اولم سرکلاژ بودم گلم طبیعی زایمان کردم 37هفته اگه بخای طبیعی بیاری باز میکنن اگ ...

روش به این صورت که دهانه رحم رو از راه واژن میبندن که دو روش داره مک دونالد و شیروکار که شیرود کار یکم پیچیده تر مک دونالد

از راه شکم هم سرکلاژ میکنن که اون حتمی سزارین باید بشی

خودم که دوست دارم سزارین باشه هنوز با دکترم حرف نزدم اونم چیزی نگفته یه سوال گلم مگه برا بچه دوم دی ...

اهان

نه گلی سرکلاژ نشدم چون مشکلی نبود بااینکه بچمم کوچیک بود مدام خمو راست میشدم

انشاا...بسلامتی زایمان کنی😊

اهان نه گلی سرکلاژ نشدم چون مشکلی نبود بااینکه بچمم کوچیک بود مدام خمو راست میشدم انشاا...بسلامتی ...

خدا رو شکر منم به دکتر گفتم که برا بچه دوم هم باید سرکلاژ بشم گفت باید وضعیتت چک بشه در آینده برا بارداری بعدی

خوش به حالت اصلا دیگه بخیه ها رو باز نکردن برات و سوال دیگه اینکه اول گفتن اگه طبیعی نتونستی بیاری ب ...

دو هفته قبل از زایمانم باز کرد دکتر چون داشت فشار میاورد 

دکترم نظرش طبیعی بود اما چون مسمومیت بارداری گرفتم اورژانسی سزارینم کرد

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
دو هفته قبل از زایمانم باز کرد دکتر چون داشت فشار میاورد  دکترم نظرش طبیعی بود اما چون مسمومیت ...

شانس اوردی انشاالله منم سزاریین بشم از طبیعی به شدت میترسم