2777
2789
عنوان

توروخدا پشه خورده بچهامو

104 بازدید | 14 پست

اه نمیدونم چیکار کنم ازبس پشه خورده دست و صورت بچهامو نمیدونم چیکار کنم انگار ابله مرغون گرفتن دیگه گریم گرفته توروخدا چیکار کنم😭😭😭😭😭

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

از داروخانه افتربید بگید بزن رو جای نیش پشه 

afterbid

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اخی الهی 😥فقط وتسه اینکه زیاد نخاره و اذیتشون نکنه اب سرد بزن زود بادشم میخابه 

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فقط پروفن بده که درد نداشته باشن نیم ساعت بعد هم هیدروکسی رین بده واسه خارش و حساسیتش بعد هم پماد کانولا بمال 

وایی این پشه‌های پاییز خیلی بدتر از تابستونیا هستن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اگه تو خونه الوورا داری ژلشو بمال رو جای گزیدگی

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

با اجازه از استارتر ...من پسرم 6 سالشه الان شدیدا تب داشت...ی شیاف استامینوفن325 براش زدم پاشویه ش هم کردم تبش ی کم کمتر شده ...دست و پاهاش سرد شده ولی دماسنج که میذارم 38 درجه رو نشون میده چکار کنم اخه؟؟

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

دوستان یک ساعت پیش براش شیاف زدم میتونم الان یکی دیگه بزنم براش...ضرر نداره

یعنی کسی نیست منو راهنمایی کنه...

بخدا گناه دارم....دارم از استرس میمیرم

با اجازه از استارتر ...من پسرم 6 سالشه الان شدیدا تب داشت...ی شیاف استامینوفن325 براش زدم پاشویه ش ه ...

مال دمای داخلی بدنش هس اگه میتونه چیزی بخوره بهش میوه و ابمیوه بده ک خنک بشه دمای بدنش

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

ای بابا....ممنون از راهنماییتون...

شبتون بخیر😔

مال دمای داخلی بدنش هس اگه میتونه چیزی بخوره بهش میوه و ابمیوه بده ک خنک بشه دمای بدنش

همیشه اینطوری میشه....تبش از داخله...خیلی میترسم

برج 1 به خاطر تب بالا 4 روز بستری شد...

اونقدر تبش بالا بوده و من خبر نداشتم که ضربان قلبش رفته بود رو 170...تبش از داخل بوده منم متوجه نشدم😢