2777
2789

روز ۱۳ سیکلمه رفتم سونو گفت یه فولیکول ۱۴ داری امپول هم برا ازادسازی نداد گفت بدرد نمیخوره ،مگه فولیکول روزی دو میل بزرگ نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بوده مثل من باشه و باردار شده باشه؟

چرا تقویت نمیکنی بلدرچین کبابی قارچ کبابی سویا و ...بخور سایزش خوب میشه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
چه روزی رفتی سونو؟بادارو این بود سایزش؟

وسط دوره یادم نیست دقیق واسه چهار سال پیش....رفتم چک اب بارداری و گفت سایز فولیکولت خیلی کمه‌...احتمال بارداری کمه....گفت اگه باردار نشدی بیا دارو بدم.ولی من همون ماه باردار شدم

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙

خدا بخواد میشه نخوادم نمیشه شما اقدامتو بکن‌. من ماه پیش دو تا فولی ۱۹و۲۵ داشتم که دکتر گفت عالیه امپولم زدم ولی امروز پریود شدم.. ولی خیلیارو دیدم همینجا با یدونه فولی کوچیک باردار شدن..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊