2777
2789
عنوان

خانوما با فولیکول ۱۴ امکان بارداری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25539 بازدید | 67 پست
خدا بخواد میشه نخوادم نمیشه شما اقدامتو بکن‌. من ماه پیش دو تا فولی ۱۹و۲۵ داشتم که دکتر گفت عالیه ام ...

خودم ماه قبل ۴ تا فولی ۱۸ و ۱۷ واینا داشتم ای یو ای هم کردم و نشد میخواستم ببینم با این اوصاف امیدی به این ماه هست یا نه بیخیالش شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فردا ایناروبخورم رشد میکنه یا برا ماه بعد میگی؟

اگه تو سیکل ای وی افی بخور از الان و دوباره برو سونو و اگه برای اقدام شخصیه باز تقویت کن و اقدام قرص اووبوست هم بخور بیون ۳ و فرتیل اید زنان هم بخور کلا تقدویت و دوری از استرس و توکل بر خدا انشاالله موفق میشی

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اگه تو سیکل ای وی افی بخور از الان و دوباره برو سونو و اگه برای اقدام شخصیه باز تقویت کن و اقدام قرص ...

نه فعلا این ماه چون تو تعطیلات میخورد دکتر برا ای یو ای دارو نداد گفت ماه بعد ای یو ای اگه جواب نداد ای وی اف اخه ایندفعه میشه دفعه سوم که ای یو ای میکنم ،مرسی عزیزم بابت راهنماییت

مرسی عزیزم انشالله خدا از زبونت بشنوه

واسه خدا کاری نداره....من دلم روشنه و خدا بزرگ...خیلی بزرگتر از ذهنیت ما.واسش کازی نداره اجابت دعاهای ما....به خدا بسپار...به زودی نی نی دار میشی .شک نکن عزیزم

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
نه فعلا این ماه چون تو تعطیلات میخورد دکتر برا ای یو ای دارو نداد گفت ماه بعد ای یو ای اگه جواب نداد ...

اب هویج خیلی بخور خودت را ببند به معزیجات و شیر سویا و کباب و هرچه تقویتیه 

من اصلا فولیکولام ۷ و ۸ بود و سه تا بودخوردم رفتم سونو فولی ها شده بود ۲۰ به بالا و ۱۲ تا دکتر شاخ در اورده بود

راستی پیاز درمانی هم کردم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اووبوست همون زینکه ؟

نه بگو اووبوست میخوام برای تقویت تخمدان من چندماه فقط اینا را خوردم با عداهای مقوی فرتیل هم خوبه زل رویال قرصش را بگیر اصلش بود هم خوبه قارچ کبابی فلفل دلمه تربچه سویا کباب و بخصوص بلدرچین کبابی هر روز بخور

اووبوست همون زینکه ؟

ویتامین ای و زینک و ویتامین دی و فولیک اسید هم‌میخوردم ولی اون قرصها که گفتم همه را داره