[QUOTE=111201629]بچه ها من فردا روز ۱۵ از اولین روز قاعدگیمه. ب نظرتون فردا توبه برم سونو برای فولیکول یا دیر شده؟ ...[/QUOTEاشکالی نداره برو عزیزم من خودم اکثرا ۱۳ یا ۱۴ میرم
یعنی فردا ایناروبخورم رشد میکنه یا برا ماه بعد میگی؟
اگه تو سیکل ای وی افی بخور از الان و دوباره برو سونو و اگه برای اقدام شخصیه باز تقویت کن و اقدام قرص اووبوست هم بخور بیون ۳ و فرتیل اید زنان هم بخور کلا تقدویت و دوری از استرس و توکل بر خدا انشاالله موفق میشی
این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اگه تو سیکل ای وی افی بخور از الان و دوباره برو سونو و اگه برای اقدام شخصیه باز تقویت کن و اقدام قرص ...
نه فعلا این ماه چون تو تعطیلات میخورد دکتر برا ای یو ای دارو نداد گفت ماه بعد ای یو ای اگه جواب نداد ای وی اف اخه ایندفعه میشه دفعه سوم که ای یو ای میکنم ،مرسی عزیزم بابت راهنماییت
نه بگو اووبوست میخوام برای تقویت تخمدان من چندماه فقط اینا را خوردم با عداهای مقوی فرتیل هم خوبه زل رویال قرصش را بگیر اصلش بود هم خوبه قارچ کبابی فلفل دلمه تربچه سویا کباب و بخصوص بلدرچین کبابی هر روز بخور
این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه