2777
2789

مثلا میخوام بینیشو تمیز کنم . جیغ وگریه میکنه

دندون نداره ولی با لثه هاش دستاشو گاز میگیره

یا ی چیزیو ک از دستش میگیریم 

یا اینکه میخوایم تی وی نبینیم خاموشش میکنیم

جیغ میزنه

چکار کنم ؟ شاید من براش کم میزارم . نمیدونم چکارکنم . اعصابم خورده

تازه چند روز دیگه ۹ماهش تموم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمالثه هاش میخاره

به جیع هاشم واکنش نشون نده

میگن تا2سالگی مشکلی نیست بعدش مشکله 

اگرم موهاش راکشیدمیخاددندون دربیاره

حالابچه من باباش بهش بگه نکن اینقدرگریه میکنه تاباباش بیادنازشابکشه خودشامیزنه روزمین یک وصعی کاگه خجالت میکشیم

دندوناش میخواد در بیاد عزیزم بی طاقت شده درد داره ، نباید یهو از دستش چیزی رو بگیری باید هواسش رو به یه چیز دیگه پرت کنی بعد .

بچه ها تا هشت ماه بینایی کاملی ندارن بعد از هشت ما به تصاویر متحرک رنگی علاقه مند میشن چون بیناییشون بهتر میشه وقتی میخوای تیوی رو خاموش کنی اول اونو بفل کن ببرش تو اطاق سرش رو گرم یک اسباب بازی موزیکال کن تا گریه نکنه 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
چرا دو بار . دفعه اول همون موقع بلنننند جیغ زد . خدالعنتم کنه بعنی بخاطر اونه😭 چکار کنم ک خوب بشه

دیگه سعی کن شاهد دعواتون نباشه ما فکر میکنیم بچه ها نمیفهمن ولی قشنگ متوجه میشن و بیقرار میشن 

اگر هم بخاطر دندون باشه یه دستکش یکبارمصرف دستت کن 

رو یکی از انگشتهات قطره استامینوفن بزن بمال به لثه هاش گاز هم گرفت تحمل کن 

ببین در این صورت بهتر میشه 

اگه شد پس درد لثه داره 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

پسره منم امروز ۹ماه شد نگران نباش عزیزم عادیه پسره من وقتی اعصابش خورد میشه دندونشو دستاشو فشارمیده زور میزنه 😄😄😄نمیدونم ک عادیه یا ن  ولی خب بچس دیگه هر روز یکاری میکننن

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

عزیزم

آرامش مادر از همه چیز بیشتر به بچه منتقل میشه پس آروم باش و آرامشت رو منتقل کن

جیغ زدن موقع تمیز کردن بینی کاملا عادیه همه بچه ها یا حداقل اکثریتشون همینطورن هیچ بچه ای ازینکه یه چیزی بکنن تو بینیش خوشش نمیاد پس نگو عصبیه

لثه هاشو گاز میگیره چون میخاره چون ملتهبه کلافه ش میکنه شما فرض کن ساق پات بخاره میخارونیش اما بچه مرتب لثه ش میخاره حالا چجوری خودشو آروم کنه؟پس نگو عصبیه

تی وی دیدن رو همه بچه ها دوست دارن وقتی خاموش میکنی جییغ میزنه کلافه نشو جلوش اسباب بازی بذار اینقدر باهاش بازی کن تا یادش بره.همیشه بازی جایگزین داشته باش.تلویزیون رو اگر جلو آدم بزرگم ک داره نگاه میکنه خاموش کنی عصبی میشه بچه ک دیگه جای خود داره.

رو بچه ت و مهم تر از همه رو خودت عیب نذار.باهاش بازی کن و براش وقت بذار و از بودنش لذت ببر.اونوقت هیچوقت دیگه ناراحتت نمیکنه.

دختر من خیلی زیاد منو اذیت کرده منم مثل شما خیلی ناراحت و عصبی شده بودم و همه کاراشو ب خودم میگرفتم.اما الان ب یه دید دیگه بهش نگاه میکنم همه کاراش شیرین میشه

مادر بودن خیلی سخته و صبرو تحمل بالایی میخواد

فقط یادت نره ک آرامش بچه فقط از نگاه تو تامین میشه پس آروم و شاد باش

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤