2777
2789

دلم گرفت یه لحظه خیلی دلم مادر پدر خواست تنهایی ک هیشکی پشتت نباشه خیلی دردناکه چیکار میشه کرد اینجور مواقع وقتی ماهایی ک مادر پدر نداریم از طرف دیگران آزار میبینیم باید بریم ب کی بگیم از کی کمک بخایم مث بچه ی شدم ک تو کوچه با بچع ها دعواش شدع ولی مامان و بابایی ندارع ک برع پیششون گریه کنه و ازشون بخاد برن بچه ها رو دعوا کنن همونجوری میرع یه گوشه میشینه زانوهاشو بغل میگیرع وزخماشو نگا میکنه :)

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میفهمم من ار بچگی پدر ندارم داداشم ندارم خودم همیشه هوا خودم داشتم 

خیلی سخته همیشه خودت هوا خودتو داشته باشی همش بگی بیخیال درست میشه بیخیال میگذرع تنهایی نمیشه از سختیا گذشت خیلی سخته

خدا رحمتشون كنه عزيزم ميدونم الان دلت گرفته داري اينارو ميگي اما وقتي هم ك هستنو اذيت ميكنن همون نباشن بهتره وقتي يه عالمه افكاره مزخرف توي سر آدم ريخته باشن وقتي زندگي باهاشون عين جهنمه بخدا خوشبحاله شما كه نداريدو نداشتنشون يه درده ،خدا بهت صبر بده بهرحال 🙏

خیلی سخته همیشه خودت هوا خودتو داشته باشی همش بگی بیخیال درست میشه بیخیال میگذرع تنهایی نمیشه از سخت ...

اره والا من نه ار وقتی تنها شدم ادم سابق نشدم خیلی داغونم ولی همیشه خودم قوی نشون میدم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خدا رحمتشون كنه عزيزم ميدونم الان دلت گرفته داري اينارو ميگي اما وقتي هم ك هستنو اذيت ميكنن همون نبا ...

عزیزم مرسی اره دلم خیلی گرفته از طرفیم میترسم چون شوهرم داره میاد قراره بیاد یه دعوای شدید بکنه و کتکاری راستش ترس برم داشته...و اینکه میفمم چی میگی درکت میکنم چون ک من بابام مرده ولی مامانم زندس ولی چرا زدم مامان باباهای ک فوت شدن چون مامانم خیلی وقته مرده واسم هشت ساله ندیدمش ازش متنفرم با مرده واسم فرقی نمیکنه انقد ک بده میدونی من مامانمو با بابام خاک کردم برای همین میفهمم چی میگی

خیلی سخته همیشه خودت هوا خودتو داشته باشی همش بگی بیخیال درست میشه بیخیال میگذرع تنهایی نمیشه از سخت ...

منم پدرم در سن کم فوت شده و مادرم مجدد متاهل شده و خونه عمومم .و نمیشه به هیچی اعتراضی کرد و همش باید بگیم توکل بر خدا 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم *موجیم که آسودگی ما عدم ماست 
منم پدرم در سن کم فوت شده و مادرم مجدد متاهل شده و خونه عمومم .و نمیشه به هیچی اعتراضی کرد و همش بای ...

اره ولی وقتی کارد ب استخون میرسه چرا خدا کاری نمیکنه چرا یه لحظه نمیاد ب داد ادمابرسه مگ ادم چقد میتونه مشکلاتو تحمل کنه 

من پدرمو چهل روزپیش ازدست دادم همسرم معتاده اومدم خونه مادرم تکلیفمو روشن کنم بابام نیست دارم دیوونه ...

خدا رحمتش کنه عزیزم امیدوارم درست شه بازم خوبه مامانت هست حتمن با کمکش خودتو نجات بده 

اره ولی وقتی کارد ب استخون میرسه چرا خدا کاری نمیکنه چرا یه لحظه نمیاد ب داد ادمابرسه مگ ادم چقد میت ...

من داغونم خیلی دلم پدر میخواد اصلا نمیفهمم پدر داشتن یعنی چه ولی دوس داشتم داشتمش و اونوقت آرومم میکرد 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم *موجیم که آسودگی ما عدم ماست 
عزیزم مرسی اره دلم خیلی گرفته از طرفیم میترسم چون شوهرم داره میاد قراره بیاد یه دعوای شدید بکنه و کت ...

مرسي از دركت عزيزم ماها ديگه به بلوغ رسيديم دربرابر هر دعوا و اتفاق و هر چي تو زندگي بايد از پس خودمون بر بيايم واسه خارجيا عجيبه اينهمه وابستگي بين بچه ها و پدر و مادر تو فرهنگ ما اونا كاره خوبو ميكنن ك هيجده سالگي بچه رو ميندازن بيرون ك مستقل بار بياد با اينكه به فرهنگ ما نميخوره اما اين وابستگيه باعث ميشه ضعيف باشيم منم چندين ساله با يه مادره رواني و افسرده و غير اجتماعي دارم سر ميكنمو همه ي غمم خواهرمه كه داره اين موجودو تحمل ميكنه و آينده و افكارش چي ميخواد بشه كي گفته مادر مقدسه ؟واسه ما ك شيطان رجيم بوده

مرسي از دركت عزيزم ماها ديگه به بلوغ رسيديم دربرابر هر دعوا و اتفاق و هر چي تو زندگي بايد از پ ...

واقعا کی گفته بهشت زیر پای مادراست مامان من واقعا یه هیولا میدونی دیونه بود انقد منو شکنجه میداد چه روزایی ک کبودم میکرد بچه بودما وایی چ اذیتای رفت با یه ادم کوچیک تر از خودش ازدواج‌کرد مرده کثافت شبا میومد تو اتاقم .....من بچه بودمااا مامانم واقعا لیاقت ندارع مامان صداش کنم چقد خوشحالم هشت ساله ندیدمش امیدوارم ک خلاص شی از دستش عزیزم