2777
2789
عنوان

دوستان بیان همدردی اونایی ک مادر پدرشون فوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 21 پست

خوشبحاله اونا كه مادر به معناي واقعيه كلمه دارن يه مادره شادو آروم نه اينكه همه هنرشون زاييدن باشه به خودم قول دادم وقتي بچه بيارم به اين دنيا كه ذهنشو داغونو مشوش نكنم بتونم تكيه گاه باشم ، مامانم دكتر اعصاب نمياد همش جيغ ميزنه و توهم ميبينه پرخاشگري ميكنه خيلي ساله دارم باهاش ميسازم واقعا نميدونم چيكار كنم كاش بميره و همه چي تموم شه 

من داغونم خیلی دلم پدر میخواد اصلا نمیفهمم پدر داشتن یعنی چه ولی دوس داشتم داشتمش و اونوقت آرومم میک ...

اره منم دورم هرکیو میبینم بابا داره حسودیم میشه 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحاله اونا كه مادر به معناي واقعيه كلمه دارن يه مادره شادو آروم نه اينكه همه هنرشون زاييدن باشه ب ...

نمیدونم چی بگم واقعا چقد همه پرع دردن پس اینایی ک خوشبختن کجان 

واقعا کی گفته بهشت زیر پای مادراست مامان من واقعا یه هیولا میدونی دیونه بود انقد منو شکنجه میداد چه ...

دقيقا كلمه به كلمه حرفاتو درك ميكنم چون براي منم همينطور بوده خيلي سخته يه قسمته ذهنت همش مشغوله اين داستاناي قديمه ، اميدوارم بگذره و زندگي روي خوششو نشونمون بده، عزيزم چرا با شوهرت به مشكل خوردي الان نترسو قوي باشيا🙏

دقيقا كلمه به كلمه حرفاتو درك ميكنم چون براي منم همينطور بوده خيلي سخته يه قسمته ذهنت همش مشغوله اين ...

مرسی ک همدردی میکنی تاپیک قبلیم ب اسم اعتیاد نوشتم چرا چون رفتم ب باباش گفتم این اعتیاد داره شبا دیر میاد هنوزم نیومده زنگ میزنم میگ پیش رفیقامم خلاصه مادرش ناراحت شد فحاشی کرد بهم بد زنگ زد ب پسرش ک بیا زنت میگ تو معتادی درصورتی ک من خیلی اروم رفتم مثلن ازشون کمک بخام باباش خیلی خوب کنار اومد چون خودشم پسرشو میشناسه میدونع اعتیاد داره ولی رو نمیکنه ولی مادرش همش مسافرته شاید شوهرمو در هفته یکبار ببینه ما تویه ساختمون زندگی میکنیم با خانوادش خلاصه شوهرم گفت وایی ب حالت بیام خونه میدونم میاد میکشه منو جلوپسرم میخادهمش منوبزنه پسرم دیگ عادت کرده البته چی بگم والا دلم دیگ طاقت نداره

مرسی ک همدردی میکنی تاپیک قبلیم ب اسم اعتیاد نوشتم چرا چون رفتم ب باباش گفتم این اعتیاد داره شبا دیر ...

اي جونم عزيزم خدا دلتو آروم كنه مطمئن باش خدا خودش مراقب و محافظته ، نميشه ببريش اين جلسات ان اي يا كمپ يا كلينيك ترك اعتياد با متادون تركش بدي

اي جونم عزيزم خدا دلتو آروم كنه مطمئن باش خدا خودش مراقب و محافظته ، نميشه ببريش اين جلسات ان اي يا ...

نمیاد گردن بگیره ک تاپیک اعتیادو بخونی میبینی چی گفتم گردن نمیگیرع ک