دوستان اعتیاد ب تریاک یه نفرو چ جوری میشه ثابت کرد اصلا ازمایش نمیاد گردن نمیگیره ولی مصرف کنندس رفتم ب پدرومادرش گفتم پدرش اعتیاد داشته ترک کرده پدرش شک داره ب پسرش ولی مادرش ب من گفت برو گمشو بیرون کسخلی ولی کلی چیز بارم کرد ولی باباشم مثل من میدونه ولی نمیتونیم ثابت کنیم چیکار کنم مییخوام ثابت کنم و ازدست معتادش خلاص شم یه مدته ک خیلی بیشتر از قبل عصبی شده آب خیییییییلی میخوره قبلن زورش میکردی با غذا ب زور یک لیوان میخورد همش میاد چشاش پره خونه چند بارم بو تریاک میداد هرچی اومدم گفتم خاهش میکنم توضیح بده گریه زاری کردم اخرش گفت دوستام میکشیدن منم پیششون نشستم و بگم تمااااام دوستای دورش معتادن یعنی یه رفیق سالم نداره دوستاش اکثرن کارمند فوق لیسانسن ولی میکشن من نمیدونم چیکار کنم پسرم کوچیکه اینم بگم هنوز شدید معتاد نشده اونجور ک معلومه از رفتاراش فک کنم هفته ی چن بار میکشع کی اعتیادش شدید میشه هر چی میخوام کمکش کنم باهاش حرف میزنم میگم بزار کمک کنم اگ اینکارو حتی چندفم کردی بگو یه راهی پیدا میکنیم با دوستایی مصرف کنندت قطع ارتباط میکنیم ولی اصلا جواب نمیده فقط عصبی میشه منو میزنه دادوبیدادمیکنه چیکار کنم کسی راهی نداره
اینم بگم خانوما شوهرم کلن ادمی بود ک بیشتر از یکبار نمیتونست رابطع جنسی انجام بده و خیلی هم زودانزال بود ولی چند وقته شدیدن میل جنسیش رفته بالا مثلا میبینی در یک هفته پنج هفته میتونه رابطه داشته باشه تازه بدشم میتونه خود ارضایی کنه یعنی ادمی ک یکبارم ب زور در هفته انجام میداد بشدت میل جنسیش رفته بالا و دیر انزال شده
یکی از علائم اعتیاد انکار اعتیاد هستش طلاکه پاکه چه منتش به خاکه اگه معتاد نبود یه تست میداد خودشو ر ...
خوب وقتی نمیاد چیکار کنم یک شب ک تابلو بود کشیده اومد خونه منم گفتم ازمایش ادراربریم بدیم دادوبیدادکرد بد گفتم پس ادرارتو بده بدم ازمایشگاه درصورتی ک ازمایشگاه زنگ زدم گفت تا نامه نباشه انجام نمیدیم ولی میخاستم ببینم میده یانه ولی نداد گفت تو ب من تهمت میزنی و کلی دادوفحش ک من بترسم میدونی اشکارا میکشه ولی من نمیتونم ثابت کنم
وصف حال شوهر عن منو گفتی کاملا، از بس واسه تریاک بهش گیر دادم کلا از هم دور شدیم، ...
میدونی شوهر من هیچ چیز خوبی ندارع انقد کتکم زد یه بار پرده گوشمو پاره کرد دستمو شکست واسه هیچکدومش نرفتم شکایت کنم یا حتی پرونده درست کنم ب خانوادشم ک گفتم مادرش گفت حتمن حقت بودع ک زدع پسرم گفت نمیخای هرری برو میدونی باورت نمیشه سر اینکه ناهارم هنوز نپخته بود زد پرده گوشمو پاره کرد هنوزم جوش نخورده کاشکی برع ب درک
منم عین تو هیچ جوره کوتاه نمیومد و تست نمیداد خدا خواه بود سیخو سنجاقشو تو ماشین پیدا کردم با برادر شوهرم بدون اینکه بفهمه انداختمیمش کمپ گفتم بیاد بیرون واویلا میکنه ولی تازه ازم تشکرم کرد و گفت چندسالی بوده توش افتاده و نمیتونسته خودشو نجات بده جرات نمیکرده به منم بگه ولی خو تا تو کمپ بود حق طلاقو ازش گرفتم تا قبول کردم دوباره زندگی کنم الانم دوسه ماهی یبار ازش کیت میگیرم ان شالله اگه میکشه خدا خودش پتشو روآب بندازه نترس گلم ماه پشت ابر نمیمونه خدا کمکت کنه
منم عین تو هیچ جوره کوتاه نمیومد و تست نمیداد خدا خواه بود سیخو سنجاقشو تو ماشین پیدا کردم با برادر ...
خوب خداروشکر ک مال شما پاک شد میدونین مال من شوهرم خییییییلی زرنگه خیلی اصلا بند ب اب نمیده رفتم ماشینشو گشتم هیچی نبود یه پیک نیکیه کوچولو داریم چند وقته گم شده هرچی میکردم نیست میگم ندیدی میگ نه ولی اخه مگ پیک نیکی پرواز میکنه انقد دوستاش معتادن مکان دارن ک منم ک نمیتونم بیوفتم دنبالش با یه بچه شغلشم ازاده هر وقت بخاد میره هر وقت بخاد میاد چمدونم کجاها میره میکشه
اینم بگم خانوما شوهرم کلن ادمی بود ک بیشتر از یکبار نمیتونست رابطع جنسی انجام بده و خیلی هم زودانزال ...
پس فقط تریاک نیست کسی که به تریاک اعتیاد داره میل جنسیش به شدت کم میشه شوهرمن بخاطر همینکه میلی جنسیش کم شده بود به قرص متادونم اعتیاد پیدا کرده بود چون متادون میل جنسیو زیاد میکنه مخصوصا شما که میگه از اولم میل جنسیش کم. بوده حالا هم شربت ممتادون هست هم قرصش
پس فقط تریاک نیست کسی که به تریاک اعتیاد داره میل جنسیش به شدت کم میشه شوهرمن بخاطر همینکه میلی جنسی ...
یکی از دوستاش ب قرص اعتیاد دارع و هم تریاک حتی یه بار دوستش اومد پیش پدرشوهرم و کمک خواست ببردش جلسه ولی بد جا زد ببین شوهر من چون پدرش از بچگی معتاد بوده توخونشون همیشه بساط بوده