2777
2789
عنوان

اعتیاد ب تریاک

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 38 پست

اینم بگم خانوما شوهرم کلن ادمی بود ک بیشتر از یکبار نمیتونست رابطع جنسی انجام بده و خیلی هم زودانزال بود ولی چند وقته شدیدن میل جنسیش رفته بالا مثلا میبینی در یک هفته پنج هفته میتونه رابطه داشته باشه تازه بدشم میتونه خود ارضایی کنه یعنی ادمی ک یکبارم ب زور در هفته انجام میداد بشدت میل جنسیش رفته بالا و دیر انزال شده 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از علائم اعتیاد انکار اعتیاد هستش طلاکه پاکه چه منتش به خاکه اگه معتاد نبود یه تست میداد خودشو ر ...

خوب وقتی نمیاد چیکار کنم یک شب ک تابلو بود کشیده اومد خونه منم گفتم ازمایش ادراربریم بدیم دادوبیدادکرد بد گفتم پس ادرارتو بده بدم ازمایشگاه درصورتی ک ازمایشگاه زنگ زدم گفت تا نامه نباشه انجام نمیدیم ولی میخاستم ببینم میده یانه ولی نداد گفت تو ب من تهمت میزنی و کلی دادوفحش ک من بترسم میدونی اشکارا میکشه ولی من نمیتونم ثابت کنم 

وصف حال شوهر عن منو گفتی کاملا،   از بس واسه تریاک بهش گیر دادم کلا از هم دور شدیم،    ...

میدونی شوهر من هیچ چیز خوبی ندارع انقد کتکم زد یه بار پرده گوشمو پاره کرد دستمو شکست واسه هیچکدومش نرفتم شکایت کنم یا حتی پرونده درست کنم ب خانوادشم ک گفتم مادرش گفت حتمن حقت بودع ک زدع پسرم گفت نمیخای هرری برو میدونی باورت نمیشه سر اینکه ناهارم هنوز نپخته بود زد پرده گوشمو پاره کرد هنوزم جوش نخورده کاشکی برع ب درک 

منم عین تو هیچ جوره کوتاه نمیومد و تست نمیداد خدا خواه بود سیخو سنجاقشو تو ماشین پیدا کردم با برادر شوهرم بدون اینکه بفهمه انداختمیمش کمپ گفتم بیاد بیرون واویلا میکنه ولی تازه ازم تشکرم کرد و گفت چندسالی بوده توش افتاده و نمیتونسته خودشو نجات بده جرات نمیکرده به منم بگه ولی خو تا تو کمپ بود حق طلاقو ازش گرفتم تا قبول کردم دوباره زندگی کنم الانم دوسه ماهی یبار ازش کیت میگیرم ان شالله اگه میکشه خدا خودش پتشو روآب بندازه نترس گلم ماه پشت ابر نمیمونه خدا کمکت کنه

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
منم عین تو هیچ جوره کوتاه نمیومد و تست نمیداد خدا خواه بود سیخو سنجاقشو تو ماشین پیدا کردم با برادر ...

خوب خداروشکر ک مال شما پاک شد میدونین مال من شوهرم خییییییلی زرنگه خیلی اصلا بند ب اب نمیده رفتم ماشینشو گشتم هیچی نبود یه پیک نیکیه کوچولو داریم چند وقته گم شده هرچی میکردم نیست میگم ندیدی میگ نه ولی اخه مگ پیک نیکی پرواز میکنه انقد دوستاش معتادن مکان دارن ک منم ک نمیتونم بیوفتم دنبالش با یه بچه شغلشم ازاده هر وقت بخاد میره هر وقت بخاد میاد چمدونم کجاها میره میکشه 

اینم بگم خانوما شوهرم کلن ادمی بود ک بیشتر از یکبار نمیتونست رابطع جنسی انجام بده و خیلی هم زودانزال ...

پس فقط تریاک نیست کسی که به تریاک اعتیاد داره میل جنسیش به شدت کم میشه شوهرمن بخاطر همینکه میلی جنسیش کم شده بود به قرص متادونم اعتیاد پیدا کرده بود چون متادون میل جنسیو زیاد میکنه مخصوصا شما که میگه از اولم میل جنسیش کم. بوده حالا هم شربت ممتادون هست هم قرصش

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
دکیکا درسته ولی درآینده کلا میل جنسی رو به افول میفته  و بی رغبت میشه

بنظرت کی اعتیادش زیاد میشه ک دیگ همه متوجه بشن صداش دورگه شدع چشاش ریز 

پس فقط تریاک نیست کسی که به تریاک اعتیاد داره میل جنسیش به شدت کم میشه شوهرمن بخاطر همینکه میلی جنسی ...

یکی از دوستاش ب قرص اعتیاد دارع و هم تریاک حتی یه بار دوستش اومد پیش پدرشوهرم و کمک خواست ببردش جلسه ولی بد جا زد ببین شوهر من چون پدرش از بچگی معتاد بوده توخونشون همیشه بساط بوده