دوستان اعتیاد ب تریاک یه نفرو چ جوری میشه ثابت کرد اصلا ازمایش نمیاد گردن نمیگیره ولی مصرف کنندس رفتم ب پدرومادرش گفتم پدرش اعتیاد داشته ترک کرده پدرش شک داره ب پسرش ولی مادرش ب من گفت برو گمشو بیرون کسخلی ولی کلی چیز بارم کرد ولی باباشم مثل من میدونه ولی نمیتونیم ثابت کنیم چیکار کنم مییخوام ثابت کنم و ازدست معتادش خلاص شم یه مدته ک خیلی بیشتر از قبل عصبی شده آب خیییییییلی میخوره قبلن زورش میکردی با غذا ب زور یک لیوان میخورد همش میاد چشاش پره خونه چند بارم بو تریاک میداد هرچی اومدم گفتم خاهش میکنم توضیح بده گریه زاری کردم اخرش گفت دوستام میکشیدن منم پیششون نشستم و بگم تمااااام دوستای دورش معتادن یعنی یه رفیق سالم نداره دوستاش اکثرن کارمند فوق لیسانسن ولی میکشن من نمیدونم چیکار کنم پسرم کوچیکه اینم بگم هنوز شدید معتاد نشده اونجور ک معلومه از رفتاراش فک کنم هفته ی چن بار میکشع کی اعتیادش شدید میشه هر چی میخوام کمکش کنم باهاش حرف میزنم میگم بزار کمک کنم اگ اینکارو حتی چندفم کردی بگو یه راهی پیدا میکنیم با دوستایی مصرف کنندت قطع ارتباط میکنیم ولی اصلا جواب نمیده فقط عصبی میشه منو میزنه دادوبیدادمیکنه چیکار کنم کسی راهی نداره
چای ک کلن زیاد میخوره ولی من چند دفه اومد خونه رفتم جلو کتشو بگیرم دیدم ریشاش بو تریاک میده و تمام لباسش بد دیدم چشاش خونه اون بار اولش بود ک من تازه حساب کار اومد دستم هول شده بود دست وپاشو گم کرده بود خلاصه بد اون شب شروع شد دیر اومدناش سر کار نرفتناش کلن مطمعنم میکشه نمیتونم ثابت کنم وقتیم حرفشو میکشم وسط کولی بازی در میارع دادو بیداد اصلا میترسم ساکت میشم