2777
2789
عنوان

اعتیاد ب تریاک

3464 بازدید | 38 پست

دوستان اعتیاد ب تریاک یه نفرو چ جوری میشه ثابت کرد اصلا ازمایش نمیاد گردن نمیگیره ولی مصرف کنندس رفتم ب پدرومادرش گفتم پدرش اعتیاد داشته ترک کرده پدرش شک داره ب پسرش ولی مادرش ب من گفت برو گمشو بیرون کسخلی ولی کلی چیز بارم کرد ولی باباشم مثل من میدونه ولی نمیتونیم ثابت کنیم چیکار کنم مییخوام ثابت کنم و ازدست معتادش خلاص شم یه مدته ک خیلی بیشتر از قبل عصبی شده آب خیییییییلی میخوره قبلن زورش میکردی با غذا ب زور یک لیوان میخورد همش میاد چشاش پره خونه چند بارم بو تریاک میداد هرچی اومدم گفتم خاهش میکنم توضیح بده گریه زاری کردم اخرش گفت دوستام میکشیدن منم پیششون نشستم و بگم تمااااام دوستای دورش معتادن یعنی یه رفیق سالم نداره دوستاش اکثرن کارمند فوق لیسانسن ولی میکشن من نمیدونم چیکار کنم پسرم کوچیکه اینم بگم هنوز شدید معتاد نشده اونجور ک معلومه از رفتاراش فک کنم هفته ی چن بار میکشع کی اعتیادش شدید میشه هر چی میخوام کمکش کنم باهاش حرف میزنم میگم بزار کمک کنم اگ اینکارو حتی چندفم کردی بگو یه راهی پیدا میکنیم با دوستایی مصرف کنندت قطع ارتباط میکنیم ولی اصلا جواب نمیده فقط عصبی میشه منو میزنه دادوبیدادمیکنه چیکار کنم کسی راهی نداره 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تریاک پرخوری نداره تازه اشتهاشون کور میشه فقط چایی زیاد میخورن

چای ک کلن زیاد میخوره ولی من چند دفه اومد خونه رفتم جلو کتشو بگیرم دیدم ریشاش بو تریاک میده و تمام لباسش بد دیدم چشاش خونه اون بار اولش بود ک من تازه حساب کار اومد دستم هول شده بود دست وپاشو گم کرده بود خلاصه بد اون شب شروع شد دیر اومدناش سر کار نرفتناش کلن مطمعنم میکشه نمیتونم ثابت کنم وقتیم حرفشو میکشم وسط کولی بازی در میارع دادو بیداد اصلا میترسم ساکت میشم 

عزیزم بی اشتها میشن و اگه مصرف نکنن بد اخلاق میشن و چرت میزنن 

اگه مطمئنی وپدر شوهرت پشتته بندازش کمپ زنگ بزنی خودشون میان میبرنش ولی خوب اگه میدونی بیاد بیرون بداخلاقی نمیکنه

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
تست از دارو خونه بگیر یه وقت باباش بگو بیاد میخواست بره دستشویی باباش بره مجبورش کنه بریزه تو یه بار ...

الان یواشکی ب باباش گفتم اگه بفهمه ب مامان باباش گفتم منومیکشه مامانش گفت زنگ میزنم ب پشرم میگم حالا اگه زنگ بزنه شب بیاد خونه دهنمو سرویس میکنه نمیزاره ک تست بگیریم ازش نمیده ادرارشو ک 

الان یواشکی ب باباش گفتم اگه بفهمه ب مامان باباش گفتم منومیکشه مامانش گفت زنگ میزنم ب پشرم میگم حالا ...

این مادرا از دشمن بدترن برای بچشون

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
چای ک کلن زیاد میخوره ولی من چند دفه اومد خونه رفتم جلو کتشو بگیرم دیدم ریشاش بو تریاک میده و تمام ل ...

یکی از علائم اعتیاد انکار اعتیاد هستش طلاکه پاکه چه منتش به خاکه اگه معتاد نبود یه تست میداد خودشو راحت میکرد همه دارو خونه هاهم دارن بگو کیت مورفین  میخام مخصوص تریاک هستش

من خودم شوهرم نزدیکه ۲ساله تریاکو ترک کرده کلی تجربه دارم

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار