2777
2789

شوهرم بخاطر اینک فکرا بزرگی داره میگ پیش مادرش زندگی کنیم دو خونه کنار هم بشیم حیاط و... جدا 

مادرش اصرار داشت حالا بخاطر وضع مالی ک کم اوردیم قبول کردیم هر روز ی داستان داره ک هی کوچیک و کوچیک تر کرد اندازه خونه و الانم حیاطو میگ جدا نکنید و... بخدا شوهرم مونده سکته کنم هر روزم غصه شده دستمونم خالی 

از طرفی شوهرمم دوس داره جایی باشه ک هی سر سال نندازنش بیرون خیلی از مستاجری میترسه 

شما بگید چطور راضیش کنم اونجا نمونیم ک هم خرفم تاثیر کنه هم از طرفم منم تحت فشار نباشه ینی منم ی مشکل رو مشکلاتش نشم

دوس دارم برم تف بندازم تو صورت مادرش 

البت خالمه متاسفانه😏

ملکه زندگیشم...👸🤴

بگو اگ ارامشتودوسداری خونه جدابگیر

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت بگو این همه مستاجر همه رو بیرون انداختن؟؟ درسته خالته ولی بااین اوضاع نرو به شوهرت بگو خونه رو که کوچیکترکردی خدامیدونه بریم چی میشه بگو راحتی منم شرطه تو فقط بخاطر مشکل اسباب کشی میترسی من بخاطر ۱۰۰ تا مشکل.بگو روی خانواده ها بهم باز میشع

طلا داری بده بگو رهن کنه

تو خونه خودت بشینی اون نمیتونه کاری بکنه وگرنه کسی که اهل دخالت راه دورم که باشی دخالت میکنه ... من ابجیم کرج بود مادرشوهرش قم بود اونوقت ابجین فقط سه بار اساسی قهر کرد اومد خونه بابام بار اخر که همه کاراشو کرده بود برا طلاق که باز رفت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

من به عنوان کسی ک چند سال تو یه خونه زندگی کردم با مادر شوهر بهت بگم

ک تو این چند سال هم حرمت من از بین رفت هم مادرشوهرم.

همینو به شوهرت بگو.

بگو نذار رومون به هم واشه 

آدم با مادر خودش تو یه خونه باشه دلسردی پیش میاد چه برسه مادرشوهر که کم پیش میاد نفرت از عروسش نداشته باشه

من پیشنهاد داد گفتم من هیچ وقت رو حرف تو حرف نمی زنم عزیزم هر پی خودت صلاح می دونی ولی خب به هر حال زن و شوهر دعوا دارند و کلی اتفاقات دیگه ...خدا نکرده از رو دلسوزی یه حرمتهایی از بین میره که برگشتش غیر ممکن...خب خداشکر قانع شد دیگه نگفت

من به عنوان کسی ک چند سال تو یه خونه زندگی کردم با مادر شوهر بهت بگم ک تو این چند سال هم حرمت من از ...

تو یه خونه بودید یا یه ساختمون؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....