2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی کنم تو خونه مادرش زندگی نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 39 پست
حالا که زبون نداری و مثل منی اصلا زیر بار نرو  کسی ک حرفش رو میزنه دلش خنک میشه ولی منو تویی ...

اره بخدا پیر شدیم هم من هم شوهرم

ولی باید یجا وایسم جلوشون 

احمقا هر چقدر ب اسم حرمت کوتاه میام پرو تر و وقیح تر میشن

ملکه زندگیشم...👸🤴
خاله ام خاله های 😑🙃 همینارو بهش بگو محکم و قاطع، مجابش کن، بگو من دختر خواهرتم مثه دختر خودت، من خ ...

بره گم بشه نمیخام ریختشو ببینم چ برسه چاپلوسی اون عوضیو بکنم مردشورشو ببرن ک بخام حالا ازش چیزی ب زبوک گدایی کنم 

ملکه زندگیشم...👸🤴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو آویزه ی گوشت کن اگه اصرار کنی که برید یه خونه دیگه اجاره کنید،فقط یه مشکل به مشکلات شوهرت اضافه کردی

اما اگه قبول کنی بری خونه ی مادرشوهرت ،صد تا به مشکلاتش اضافه کردی

و اون این رو بعدا خواهد فهمید

پس نر م و مهربانو قاطع رو حرفت باش و بگو برید جای دیگه

من تا حالا پیش مادرشوهرم نبودم و با اینکه مادرشوهرم فرشتس حاضر نیستم این کارو کنم

چون این کار از اساس ایراد داره!!

در ضمن کی گفته مستأجری یعنی باید سر سال بیرونت کنن 

ما که اینجا نشستیم

صاحبخونمون ماهه همش میگه تروخدا هیچ وقت نرید

سال به سالم میگه هرچقد خواستید اضافه کنید!!

البته تو اول باید به شوهرت بفهمونی که چاره ی دیگه ای جز رفتن به جای دیگه ندارید

و الا کوچکترین مشکلی پیش بیاد میگه 

گفتم برسم خونه مامانم!

بازم هیچی...
بره گم بشه نمیخام ریختشو ببینم چ برسه چاپلوسی اون عوضیو بکنم مردشورشو ببرن ک بخام حالا ازش چیزی ب زب ...

چی بگم بخدا شما بهتر میشناسیش ، اگه میبینی ارزش نداره ولش کن، مظلوم نمایی کن جلو شوهرت شاید نرع خونه مامانش بشینه

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
فقط اینو آویزه ی گوشت کن اگه اصرار کنی که برید یه خونه دیگه اجاره کنید،فقط یه مشکل به مشکلات شوهرت ا ...

دقیقا میترسم من بگم بریم ولی بعدا کلی مشکل دیگ پیش بیاد و بگ تو نزاشتی اونجت باشیم و خونه غریبه نشستنو ترجیح دادی و این حرفا....

حق با شماست

شوهرم تقریبا میدونه ک باید بره ولی پولشو نداره

من کمکش کنم ؟

ملکه زندگیشم...👸🤴
دقیقا عزیزم مادرشوهر من باید روزای خیلی سختی ببینه  هم این دنیا هم اون دنیا جالبه که ۱۵ ساله ...

الهی خدا همشونو عاقل کنه ...ینی واقعا خودشون عردس نبودن؟ چی از جونمون میخوان؟

ملکه زندگیشم...👸🤴
الهی خدا همشونو عاقل کنه ...ینی واقعا خودشون عردس نبودن؟ چی از جونمون میخوان؟

اتفاقا اکثر مادرشوهرای بد خودشون دچار مادرشوهر بد بودن و انگار میخوان انتقامش رو از عروس بگیرن

اگه انقد دل ندارن ک بذارن پسرشون با کسی خوشبخت باشه خوب اصلا زن نگیرن برا پسرشون.

اتفاقا اکثر مادرشوهرای بد خودشون دچار مادرشوهر بد بودن و انگار میخوان انتقامش رو از عروس بگیرن اگه ...

اره واقعا 

بدی مال من این خودشو اسطوره مادر شوهرا و مهربون و دلسوز و تک و ....اوووو میدونه 

داره میسوزه ک بعد این همه گند کاری همه چهره واقعیشو شناختن

ملکه زندگیشم...👸🤴
اره واقعا  بدی مال من این خودشو اسطوره مادر شوهرا و مهربون و دلسوز و تک و ....اوووو میدونه&nbs ...

حالا خوبه شناختنش

والا مادرشوهر منو یه سری عقب مونده مثل دوران جاهلیت میان روسریشو گره میزنن حاحت بگیرن انقدررقبولش دارن به عنوام کسی میدوننش ک با فاطمه زهرا در ارتباطه خخخخ

حالا خوبه شناختنش والا مادرشوهر منو یه سری عقب مونده مثل دوران جاهلیت میان روسریشو گره میزنن حاحت ب ...

درووووغ🙄

مگ برا بقیه چی کرده ک همچین فکری کردن....😶

ملکه زندگیشم...👸🤴