2777
2789
عنوان

ترك خوردن گوشه لب در بارداري

2599 بازدید | 8 پست

سلام دوستان كسي اينجوري شده تو بارداري ؟ دليلش چيه ؟ كاملا بي دليل اينجوري ميشه لبام يعني در اثر خوردن چيز تيز يا باز كردن دهن اينجوري نميشه 

عزیزم از خمیر دندونت نیست؟من قبلا یه بار اینجوری شدم البته باردار نبودم، گوشه لبم ترک خورد و هر کار میکردم خوب نمیشد، بعداااا فهمیدم از خمیردندون جدیدمه، اونو که استفاده نکردم خوب شد لبم

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنت کم ابه خیلی زیادوویتامینcبدنت کمه پرتقال ولیموونارنگی بخوروخوب نشدی برودکتربگو قرصشابده  ...

آره آب كم ميخورم ي جا خوندم از كمبود ويتامين ب هست ؛ اينم ميتونه باشه ؟ آخه حالت تهوعم دارم حالت تهوع واس كمبود ويتامين ب