2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید الانه گ از حرص سکته رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 25 پست

من بودم هر وقت دیدمش علنا روم و میکنم اونور و نیشخند میزنم یا اگر با کسی باشم میگم فلانی دیدی به بعضی ها نون مفت میدی هار میشن؟ 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جهنم بزار بسوزه عالییی شد دیگه کلا انگار همدیگه رو نمیشناسید سلامم نکن سلامم کرد جوابشو نده😂 من ...

از اینکه من سلام کردم جواب نداد دارم میمیرم از حرص...وگرنه از این ب بعد محل سگم بهش نمیزارم

در من انگار کسی در پی انکار من است...

من بودم هر وقت دیدمش علنا روم و میکنم اونور و نیشخند میزنم یا اگر با کسی باشم میگم فلانی دیدی به بعض ...

باید ی جوری بسوزونمش گدای مفت خورو

از اینکه من سلام کردم جواب نداد دارم میمیرم از حرص...وگرنه از این ب بعد محل سگم بهش نمیزارم

چه حرصی باخودت مرور کن اون از دست تو چقدر حرص خورده که جوابتو نداد همش مرور کن اون کیه که من وقتمو بزارم برا حرص خوردنش

حرص داره واقعا؟؟/ بقول قدیمیا خوشا باغی شغالش کند قهر بهتر بابا خودش قطع کرد رابطه رو راحت شدی

خاک تو سر این شغال ک تا جیرش قط شد...اینجور میکنه..واقعا جواب سلاممو نداد😐😐😐وای الانه ک سکته کنم از حرص

چه حرصی باخودت مرور کن اون از دست تو چقدر حرص خورده که جوابتو نداد همش مرور کن اون کیه که من وقتمو ب ...

دلداریم بده😓حس میکنم کوچیک شدم...اه اه😠😠😠

دلداریم بده😓حس میکنم کوچیک شدم...اه اه😠😠😠

منم یکی از همسایه هام اینطوری کرد داشتم حرص میخوردم برگشت گفت بلاخره که چی حرص خوردن اونم بخاطره بقیه دیروز تو کوچه دیدمش داشت نگام میکرد سلام کنم بهش منم اخمامو کردم توهم نگاش کردم رد شدم همش اینطوری میکرد نچ نچ نچ نچ

منم یکی از همسایه هام اینطوری کرد داشتم حرص میخوردم برگشت گفت بلاخره که چی حرص خوردن اونم بخاطره بقی ...

وای بخدا منم ی بار دیگه ببینمش محل سگ نمیزارم..انگار ک روح رد شده ن آدم