2777
2789

کلی تو اینترنت گشتم، کلی هم تو سایت گشتم نتونستم جوابمو بگیرم برا همین تایپیک زدم

من این ماه تقریبا مطمین بودم که باردار شدم، همه چیز سر جای بود، دقیقا روز دهم بعد نزدیکی به لک جزیی دیدم که گفتم لانه گزینیه، بازم همه چیز خوب بود اما فرداش که میشه دوشنبه یهو پریود شدم و هنوزم ادامه داره، در حالیکه موعد پریودیم به جمعه می افتاد، خیلی گیج شدم و اعصابم بهم ریخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش دادی که بارداری یا حدس زدی؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

عزيزم ممكنه با وجود بارداري پريود شدي من مامانم تا ٤ ماهگي من پريود ميشده، اگه هم بارداري نيستي عيب نداره فداي سرت ايشالله دفعه ي بعدي

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
عزيزم ممكنه با وجود بارداري پريود شدي من مامانم تا ٤ ماهگي من پريود ميشده، اگه هم بارداري نيستي عيب ...

آخه پریودیم به جمعه می افته ولی من دوشنبه ینی از دیروز پریود شدم، من پریودیم همیشه دقیق و بیست و هشت روزست

آخه پریودیم به جمعه می افته ولی من دوشنبه ینی از دیروز پریود شدم، من پریودیم همیشه دقیق و بیست و هشت ...

زياد حساس نباش خيلي چيزا توي پريودي تاثير داره مثل استرس و تغيير فصل و تغذيه ، بي بي چك نزاشتي يا ازمايش خون؟ يكي ازين كارا رو انجام بده مطمئن شي ك بارداري يا نه

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐