2777
2789
عنوان

مامان بچه های ۳ و ۴ ساله بیاین

451 بازدید | 58 پست

سلام بچه من ۴ سالشه.اصلا با هم سن و سالاش بازی نمیکنه.ارتباط اجتماعیش ضعیفه.

کلا تو خونه هم همش مشغول غر زدنه.منم خانه دار هستم.اما بخاطر اینکه یکم اجتماعی بشه ۴ روزی هست میارمش  مهد کودک.البته یبلا هم چندباری بردمش مهد اما چون بهم میجسبید ادامه ندادم.مربی مهد میگه چارش اینه ترکش کنی.

الان ترکش کردم اومدم بیرون مهد به شدت داره گریه و بیقراری میکنه

چیکار کنم؟نزارمش مهد دیگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت میکنه  دخترم گریه میکرد جایزه خریدم دادم مربیش داد بهش بهتر شد بعد یه مدت عادت میکنه

جدا؟خیلی گریه میکنه ها.صداشم خیلی کلفته کلا.تو خونه هم همش در حال گریه و زاریه 

خب گفتم شاید تجربیات بقیه مامانا خوب باشه😢

اونا بهتر راهکار میدن

بعد ازالان سعی کن درستش کنی

سنه مدرسش برسه بیشتر ازیت میشین جفتتون

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

سلام وابستگی بیشتر ضربه میزنه نیاز داره مهد بره عزیزم کم کم مستقل میشه. شما هم تو خونه بهش مسئولیت بده مثلا لباس هاش بزار خودش بپوشه.وکاراش انجام نده از خوذش بخواه. بهش اعتماد بنفس میدی اینجوری 😘

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

پسر من ۳سالو ۷ ماهش..وابستس..ما فعلا باهم کلاس میریم داخل کلاس مادرا هستن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

البته دختر من عاشق بچه ها بود 

خاله های مهد میگفتن تو برو اگه بمونی عادت نمیکنه

از تایم کمم عادتش بده فعلا یکساعت کافیه بعد دوساعتش کنن و....

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد