2777
2789

بچه ها من 2/5 عقدم قراره تابستون عروسی بگیریم خواستم بدونم شما برنامه عروسیتونو چجور به خانواده داماد مطرح کردین لازمه با اونا صحبت حضوری شه و نظرات اعلام شه؟اگه اونا قبول نکنن چی؟

من خودم دوست دارم عروسیم توباغ باشه شوهرمم گفت هرچی توبگی اما ظاهرا با خانوادش صحبت کرده میگه نه باغ نباشه من احساس میکنم خانوادش میخان کم خرج کنن
بعدشم پدر مادر من نوع عروسی که دوست دارم رو برام  انتخاب نکردن  که باخانوادش تبادل نظرکنن
توروخدا کمکم کنین هم من هم شوهرم ناراحتیم
نمیخام  چیدن مقدمات عروسی رو که خیلی شیرینه برامون تلخ شه  
خواهشا از تجربه هاتون بگین 

برای خوشبختی همه دعاکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ما ک هزار تومنم ندادن بمون ولی انگار بوی دخالتاشون ب مشامم میرسه 

تازه احتمالا پول هدیه ایم ک بخان بدن ع شوهرم بگیرن اینو نمدونم چجور شوهرمو راضی کنم ک نده بشون 

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

متأسفانه عروسی رو هرکاری کنی بازم یه اوقات تلخی درست میشه یه جاش... 

ما برنامه ریزی رو خودمون کردیم، هرچی خواستیم هم سفارش دادیم و گرفتیم چون قرار بود همه خرج شوهرم بده... بابام هم تو شام و... کمکش کنه! 

اما آخرم خونوادش شب عروسی زهرشونو ریختن اشکمو درآوردن، هیچوقت یادم نمیره😒 از هرچی عروسی متنفرم!!!! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

مهم اینه ک بخوبی برید سر زندگیتون. اونوقت وقتی درگیر مشکلات زندگیتون شدین می بینید باغ و تالار و ...همه چیز چ زود از یادتون رفت

عروسی ی شبه عزیزم. زود تموم میشه با همه خاطراتش. چ خوب چ بد..

من برای عکس اتلیه ام کلی با شوهرم بحث کردم اخرشم شوهرم ب حرفم گوش کرد و کلی عکس اتلیه گرفتیم اما همش گوشه کمدم افتاده گرد میخوره..بعضی وقتا چشمم بهش میفته دلم میسوزه میگم کاش اون روز انقد سر این چیزای بیخود با شوهرم بحث نمیکردم

تشریفات عروسی هرچی کمتر بهتر. ادم از ی طرف دیگه اینکه چشم زخم کمتر میخورین...

ب زندگیتون و شروع زندگیتون با شادی و خوشبختی فکر کن عزیزم اینا همش تجملاته و فراموش شدنیه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من خودشون برام عروسی گرفتن البته شوهرم همه چیزو خودش گرفت مارسم داریم پسر جهاز بخره.شوهرم جهیزیه خودش گرفت طلا خوش گرفت خونه خودش گرفت پول عروسی هم که مردم بهمون دادن در اومد اصلا کمک نکردن

از آنجایی که پدر و مادرش هیچ سهمی تو هزینه های عروسی نداشتن هیچ نظری هم نداشتن.تالار رو بابای من هماهنگ کرده بود مورد پسندشون نبود.شوهرم با قاطعیت گفت هر کی دوست نداره نیاد.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
متأسفانه عروسی رو هرکاری کنی بازم یه اوقات تلخی درست میشه یه جاش...  ما برنامه ریزی رو خودمون ...

من بدم میاد از این وقات تلخیا ولشون کنی میگن با 10تومن تموم شه عروسیتون

برای خوشبختی همه دعاکنیم

به نظرم نگو . به عشقت رسیدی بخاطر ی شب رابطتتو با خانوادش خراب نکن . اگه شوهرت خرج میکنه خوب دوتایی تصمیم بگیرید ولی اگه خاتواده شوهرت خرج میکنند باید تا ی حدی کنار بیای