2777
2789

میگن اینجور ماشینها موقع فروش  افت میکنه 

یکی بهمون گفت بجای صفرش مدل 97 یا 96 تمیزشو پیدا کن که افتشو کرده باشه و پول الکی ندی

از طرفیم میگن این ماشین زود بخرج میفته 

میخوام ببینم اگر اینکار رو بکنیم ماشین خوب پیدا میکنیم یا فرقون شده گیرمون میفته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس سوالمو فکر کنم میتونی جواب بدی

برا ما زود. به خرج افتاد با اینکه من اصلا نمیتونم پشتش بشینم چون اتوماته

شوهرمم خیلی مراعات کاره ولی خب ب خرج افتاد خصوصا کمک فنرای ماشین 

ما سال ۹۶گرفتیم 

اولاش خیلی خوب بود. ولی بعدش ...مسافرت انچنانی هم نرفتیم یبار. باهاش از تهران رفتیم شمال

همون سال ک خاستیم بخریم برادرشوهرم گفت برلیانس بگیرین بهتره ولی من از قیافه اچ سی خوشم میومد😁😁😁😁اونو. گرفتیم 

برادرشوهرم برلیانس داره همزمان با ما برا اونا خوب مونده خیلیم مسافرت میرن

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
یعنی کار کرده اش دیگه بدرد خرید نمیخوره؟

از من میشنوی نه به درد نمیخوره تازه اگه هم خودت هم شوهرت راننده این ک خیلی بدتر میشه 

برو. ی ماشین دیگه بگیر. 

راستی ی سوال مگه الان اچ سی میفروشن ؟؟؟گفتن ماشین خارجی محسوب میشه دیگه تولید نمیشه که

آخه لامصب پول ماها به چی میرسه

حیف ال نود نیست

موتور قوی بدنه عالی جادار 

واقعا خرجی نداره

بری ماشین چینی بگیری فقط بخاطر ظاهرش

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اتومات میخواد همسرم

والا من زیاد. سر. در از ماشین نمیارم 

ولی اچ سی نگیر. اگه قصد فروش داری ما چون ریسک نمیکنیم عوضشم نمیکنیم ولی تقریبا هر دوما تعمیر. گاهه

میگه اتومات میخوام فقط ال نود هم اتوماتش گرونه پولشو نداریم

اتومات ال نود صفر نگیرید مدل ۴-۵ سال پیش بگیرین بازم گرون میشه؟؟

پرشیا هم ی مدت اتومات میزدن اون چی؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊