2777
2789
حیف ال نود نیست موتور قوی بدنه عالی جادار  واقعا خرجی نداره بری ماشین چینی بگیری فقط بخاطر ظ ...

اره ال نود هم ماشینه خوبیه 

ولی لامصب گرونه

وگرنه ماشین عالیه 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اتومات ال نود صفر نگیرید مدل ۴-۵ سال پیش بگیرین بازم گرون میشه؟؟ پرشیا هم ی مدت اتومات میزدن اون چی ...

میگم که فقط اتومات میخواد ال نود غیر اتومات عمرا بگیره 

پرشیا رو نمیذونم باید تحقیق کنم اما قطعا گرونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ال نود هم ماشینه خوبیه  ولی لامصب گرونه وگرنه ماشین عالیه

الان برا اچ سی هم باید ۱۴۰-۱۵۰ تومن هزینه کنه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
میگم که فقط اتومات میخواد ال نود غیر اتومات عمرا بگیره  پرشیا رو نمیذونم باید تحقیق کنم اما قط ...

خب من از شما همین پرسیدم ال نود اتومات که صفر نباشه مدل ۴-۵ سال پیش باشه چقدر گرونه؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
چقدر خرجش میشه هربار؟

ببین خیلی صدا میده 

موقع ترمز کردن 

دنده عقب گرفتن

ولی خب بین ۳۰۰تا یک تومن هم شده 

ما اساسی تعمیرش نکردیم 

چندبارم گفتن قطعاتش نیست

معروفه به مارمولک 😂😂😂😂😂😂😂😂😂امبولانس باحال بود خوشم اومد😂😂😂😂

👍😅🤣🤣🤣

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
نه بابا مارمولکه بدبختو چرا زیر سوال میبری

باور. کن 😂😂😂😂😂خود نمایندگی بهمون گفت 😂😂😂😂من تا سه روز میدیدمش میگفتم راستهخدایی شبیه مارمولکه😂😂😂😂😂