2777
2789
عنوان

اگه جواب گرفتین منم دعا کنید تشکر

8063 بازدید | 15 پست

#پرسش_پاسخ

🍃🍃🍃🎈🍃🍃🍃

Ⓜ️هانااا جونم اعضا میگن این غسل چجوریه؟ذکر و دعای خاصی داره؟ براشون توضیح بده نازنینم🥰

♓️مثل بقیه ی غسل ها بگن

همونجور که غسل جنابت و حیض و ....رو انجام میدن نیتشون رو عوض کنن بگن غسل اویس قرنی میدم

#ارسالی_اعضا

💖🅾💖

@ideahaye_banoo

غسلش برای چیه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#ایده_معنوی_اعضا 

🎈🍃🙏🍃🙏🍃🙏🍃🎈

سلام مروارید جون مهربونم که انقد دوست داشتنی هستی❤️

یه ایده معنوی برای دوستانم دارم 

(خواندن سوره طلاق)

واقعا معجزه میکنه به شرط اینکه از ته دل بخونی و باور داشته باشی

خیلی از دوستان معجزه رو تو زندگیشون دیدن. خود من هم وقتایی که با همسری بحث میکنیم و قهر پیش میاد سوره طلاق رو میخونم و یکم دعا میکنم و در عین ناباوری میبینم که اومده سمتم و معذرت خواهی میکنه😍😍

#ایده_معنوی_اعضا 

حرفهای بهاری جونم♥️

🍃🍃🍃🎈🍃🍃🍃

✅من چند تا ایده داشتم که خیلی برام کاربردی هستن.و دلم میخواست دوستام هم استفاده کنن یکی ایده معنوی هست

هر وقت چیزی رو #گم کردین.ذکر لافتی الا علی لاسیف الا ذوالفقار روبخونین

البته موقعی که دارین دنبالش میگردین

✅این ذکر رو دو سال پیش از یه خانمی که مشاور مذهبی بود شنیدم واقعا هم تو این دو سال همیشه بدردم خورده تا ذکر رو میگم یهو یادم میاد که چیزی که گم کردم رو باید کجا دنبالش بگردم

#ایده_معنوی_اعضا 

حرفهای ستاره جونم

🍃🍃🍃♥️🍃🍃🍃

🍀سلام مرواریدجون خوبی یه ایده معنوی دارم هرکس میخاد

عشقشوفراموش کنه 39بارقل هوالله احد به نیت اینکه محبتش ازدلش بیرون بره بخونه معجزه میکنه ،شایدکسی باشه ازدواج کرده ومیخوادعشق قبلیشوفراموش کنه یابه هردلیل دیگه ای☺️

#ایده_معنوی_اعضا 

حرفهای ...جونم

🍃🍃🍃♥️🍃🍃🍃

سلام به همه دوستان یه ایده معنوی داشتم بعد ازهرنمازتون 14مرتبه اللهم عجل لولیک الفرج بگین وبعدم حاجت هاتون. روبگین من خودم چندین ساله دارم انجام میدم خیلی عالیه واینکه این صلواتم بفرستین عالیه ثواب زیادی داره اللهم صل علی محمد وال محمد واجرنی من النار وادخلنی الجنه وزوجنی حورالعین میتونین به تعداد نذرکنین همین صلوات رو وحاجت بگیرین امتحان شده اس

#ایده_معنوی_اعضا 

حرفهای💙جونم

🍃🍃🍃🎈🍃🍃🍃

🍀سلام مروارید جون.من ایده معنوی دارم واسه خانمای گل اگه جاییشون #درد میکنه(سردرد.دندون درد.دردشکم.پریودی.کمرخلاصه هرجا)

50مرتبه ذکر الحمدللله رو بگن 

ایول به استارتر 👌👌👌👏👏👏👏

من فقط خواستم چیزی ک برای خودم میخوام مثل آرامش زندگی از طرف شوهر دوست داشته شدن  اون چیزی ک میدونم ب بقیه نشون بدم شاید برای اوناهم تعسیر خوب داشته باشه#همین