2777
2789

مال من کاچیران مدل نیولایفه 

راضیم 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اررون ترین مدلش ۱۲۰۰ و تا ۳ تومن داره این مدل فک کنم ۲ تومن باشه مدل ارزونش رو خودم ۴ ساله استفاده م ...

میدونید تازه کارم نمیخوام زیادهزینه کنم مثلا تا ۱۵۰۰خوبه باید برم در مورد مارشالم تحقیق کنم ممنون

میدونید تازه کارم نمیخوام زیادهزینه کنم مثلا تا ۱۵۰۰خوبه باید برم در مورد مارشالم تحقیق کنم ممنون

منم واسه خودم فقط خیاطی میکنم خیلی کم برای بقیه میدوزم ولی راضیم ازش به نظرم یکی از اینا بگیر و ی چرخ سرودوز ولی تا ۲ تومن باید هزینه کنی

ببین چرخا هرچی گرونتر میشن تعداد گلدوزی هاشون بیشتر میشه ک عملا برای یه خیاط ساده هیچ کاربردی نداره

جز باز کردن جادکمه و راسته دوزی و نهایت یه زیگزال هفت هشت هیچ کدوم‌از مواردش رو شما نیاز نداری

برو تو سایتهای فروش شون. مقایسه کن قیمت ها رو قدرت موتور و وزنشونم برا من معیار بود.هرچه سبک‌تر بهتر

همه میگن ژانومه ولی خب کاچیرانم میگن بد نیست

قیمت ها و کاربریهاشونو مقایسه کن تصمیم بگیر دیگه

شما خودتون چی دارید ممنونم از راهنمایی خوبتون

من یه مدل ژانیتا دارم خیلیییی ازش کار کشیدم ولی ده سال پیش خریدم

چینی هست..الان میخواستم بگیرم یا کاچیران یا ژانونه میگیرفتم

از فروشنده ها بپرسی اونی ک کاچیران داره میگه کاچیران بهتره اونی ک‌ژانومه داره میگه ژانومه.بستگی ب سودشون داره

بهترین کار مقایسه کاراییشون تو سایت هاست