2777
2789
عنوان

عادت ماهیانه بدون درد خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16741 بازدید | 37 پست
وا نه چ ربطی داره.خیلیا درد ندارن مشکلی هم ندارن.همه چی بستگی ب سیستم بدن داره

یعنی نگران نباشم؟

چند وقت پیشم یه خانومی ک ماما بود داشت میگفت دردعادت ماهیانه نشون دهنده امادگی برای باروریه و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نگران نباشم؟ چند وقت پیشم یه خانومی ک ماما بود داشت میگفت دردعادت ماهیانه نشون دهنده امادگی بر ...

نه.من اطلاعات پزشکی ندارم اما توی دور و بریام خیلیا رو دیدم ک کوچکترین مشکلی ندارن موقع پریودیشون و ماشاالله چندتا بچه اوردن.اتفاقا دوست صمیمی خودم پریود ک میشه بشدت سرحال میشه.دوتاهم بچه داره

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
نه بابا چه خطری . برو خداروشکر کن راحتی حالا باید مثل ما جیغت به هوا باشه .  اتفاقا درد خودش ...

نمیدونم واقعا ، مادرشوهرم ک میگفت درد داشتن تا یه حدی نشونه خوبیه یعنی باروری و فلان 

نه عزیزم منم اوایل بدون درد بودم بعدها بادردهای وحشتناک میشدم الانم ۵۰ روزه زایمان کردم

ای جان خدا نگه داره خودتو و نینیتو

من همش سر این چیزا استرس میگیرم از بس تاپیک ناباروری و ... میخونم اینجا