2777
2789
عنوان

آپارتمان نشین ها بیاین همگی

2688 بازدید | 45 پست

مزایا و معایب واحدتون در چیه 

مثلا واحد ما دیوار مشترک با آسانسور نداره که خیلی خوبه صدای آسانسور کمتره برامون ولی واحد بقلی دیوار مشترک داره

تنها دیوار مشترک با واحد کناری دیواره دستشوییه که اونم انتهای خونست و ما تقریبا صدایی از اونا نمیشنویم 

از هیچ طرف با هیچ کس دیوار مشترک نداریم دیگه 

یه طرف کوچه است دوطرفم ساختمونای بقلین که اونا 4 طبقه اند و از ما کوتاهتر و ما طبقه 5

تعدادواحدها 10 تاست کم نیست ولی کم صدان چون متراژا پایینه همه اکثرا زوجن و ساختمون ساکته 

پنجرهها دوجداره است و با اینکه رو به غرب میشه و هواپیما برای فرود توی مهراباد از بالاسرمون رد میشن صدای کمی داریم (ما خیلی با فرودگاه فاصله داریم البته یعنی با ماشین بدون ترافیک حداقل یکساعت فاصله است)

خوشبحالتون😐

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

ما طبقه اولیم خوبه

اسانسورم که کلا نداریم

معایب فکر میکردم سرد باشه ولی لوله رد شده خوبه خیلییی گرم

درد میگن طبقه اول که درمون ضد سرقت و چیز ارزشی تو خونخ نمیذاریم

دیگه اها

کولر تابستون عالی نیست بخاطر فاصله با پشت بام

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معايبش همسايه بالاييمونه  صبا با صداي دل نشين فوش بيدار ميشم    

دقیقا منم فقط طبقه بالا اذیتمون میکنه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ما همسایه های بی فرهنگ داریم همه وسایلشون تو ساختمونه از پارکینگ تا پشت بوم وسیله چیدن

مال ما هم پایین شهره فرهنگی ندارند خیلی 

بقلیمونم یسری راه پله سر پشت بام رو کرده انباری انقدر آشغال چیده ولی خب مرتبه و توی دید نیست ما قعلا چیزی نگفتیم بهش

اسانسور نداره، مدير نداره،همسايه ها اصننننننن توي نظافت ساختمون همكاري نميكنن

مثلن طرف اشغالشو ميذاره دم در تا فردام نميدارش بيرون ساختمون با وجود اينكه ٤ تا پله بيشتر نداره

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

خاستيم ايزوگام كنيم، هيچكدوم هزينه اي پرداخت نكردن مجبور شديم كل هزينه رو خودمون پرداخت كنيم

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

یه عیبم داره که چون انباری نداره و همه توی پشت بام انباری ساختند رفت و آمد یکم رو پشت بام زیاده که اونم چون ما کلن سرکاریم وقتی میایم خبری نیست دیگه 

ولی خب اسکلت بتونیه اونقدرا صدا نداره

سردرد ميگيرم هر روز ☹️

من برا اینکه صداش نیاد تا دوسه هفته پیش کولر میزدم😂الان سرد شده نمیدونیم چیکار کنیم حالا ی پیرزن تنهاس ها .. با تلفن حرف میزنه یه ریز و داد میزنه فقط

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

خدا كنه هر چي زودتر بتونيم از اينجا بريم يه خونه ي بهتر