2777
2789
عنوان

آپارتمان نشین ها بیاین همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 45 پست

تک واحدیه عایق صدا داره هیچ صدایی از همسایه ها نمیاد همسایه های خوبی داریم در کل خوبه اذیت و ازاری ندارن همسرم مدیرساختمونه فقط سر دادن شارژ ماهیانه باید هرماه تماس بگیریم یاداوری کنیم خودکفا نیستن😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام من آپارتمان نشین نیستم. 

خونه ویلاییه. اما امان از همسایه های بی درک. 

چند تا از همسایه ها بچه دارن که روزای تعطیل از صبح خروس خون میزنن بیرون و فوتبال بازی میکنن تو کوچه. 

کوچه ی ما عرض زیادی داره دو طرف درخت هست و بن بسته. محل خوبی شده برای بازیشون. 

یه همسایه مون دوتا سگ داره که از جلوی درشونم رد بشی پارس میکنن. دائما صدای سگشون میاد. 

اپارتمانی ها نمیتونن زیاد مهمونی بگیرن. اما ویلایی ها میتونن. همسایه های ما دائما مهمونی دارن با صدای بلند اهنگ یا.. 

در کل فقط این چیزا برا اپارتمانی ها نیست🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سه طبقه ۶ واحد، طبقه اولیم. عیبش یکی از همسایه ها دو ماشین دارن یکیش تو پارکینگ اون یکی تو حیاط پشتی. ساختمان جنوبیه. بین پارکینگ و حیاط پشتی هم نرده کشیدن و درب آهنی زدن برای جلوگیری از سرقت. مثلا دلمون خوشه در پارکینگ ریموت داره. اما اونی که ماشین دومش رو تو حیاط پشتی میذاره صبح ساعت ۷:۲۰ و عصر ساعت ۴ میره و میاد و از صدای نخراشیده باز کردن درب آهنی اعصاب نداریم. بهشونم که میگیم میگن چقدر می خوابید ما از ۸ صبح تا ۸ شب سرکاریم. ما هم سر کار میریم ولی اون ساعت یا بیدار نشدیم یا برگشتیم داریم استراحت می کنیم دیگه!!

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم

از اپارتمان نگو ک دلم خون شده از دست همسایه کناریم..یه روز دعوا دارن تا سر حد مرگ کتک میخورن و فوش میدن..یه روز چنان عشق و حالی میکنن ک صداشون ب گوش مهمونای منم میرسه و من از خجالت اب میشم..

کلافه ام از دستشون ..دارن طلاق میگیرن .هیچ وقت از ناراحتی دشمنمم خوشحال نشدم ولی خیلی خوشحالم ک اینا دارن برا همیشه از اینجا میرن ..

عقدن ..قرار بود عروسی کنن بیان تو این خونه کناری ما ..ک خانم تو عقد حامله شد دیگه عروسی نگرفت اومدن سر خونه زندنیشون .بعدشم ک خانم بچه رو بدونه اجازه سقط کرد و بازم دعواشون شدیدتر شد ..

من اصلا سلام علیک ندارم ولی جوری حرف میزنن ک طبقات بالایی هم داستانشونو فهمیدن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خاستيم ايزوگام كنيم، هيچكدوم هزينه اي پرداخت نكردن مجبور شديم كل هزينه رو خودمون پرداخت كنيم

خاله من این مشکلو داشت همه گفتن به ما چه  تو طبقه آخری به ما چه 

خاله منم یه قفل زد به در پشت بام گفت پس کولرها و ماهواره هاتونم به خودتون ربط داره 

3 ماهم بازش نکرد 

مجبور شدن پول بدند

سلام من آپارتمان نشین نیستم.  خونه ویلاییه. اما امان از همسایه های بی درک.  چند تا از هم ...

واحد بقلی ما هم انگار بچه سگ آورده اما صدای کمی داره و چون طبق اونچه گفتم فاصله اتاق و پذیراییو و آشپزخونه ما با واحد اونا زیاده کم صداش میاد اونم که ما شبا میایم اون زیاد صدایی نداره 

خاله من این مشکلو داشت همه گفتن به ما چه  تو طبقه آخری به ما چه  خاله منم یه قفل زد به در ...

همسرم اصن باهام همراه نيس، منم گفتم بهشون اجازه نده برن پشت بوم چطور وقت ايزوگام زدن همه شونه خالي ميكنن

زياد هم گفتم برو شوراي حل اختلاف ببينن يه قدرت برتر هس جلو غد بازي اينا رو بگيره ميگه بيخيالشون 

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
این داستان  زندگیشونو همه رو از دیوار فهمیدین😅😅😅😅

دیوار چیه میگم هر روز دعوا دارن صداشون واضح میاد از بس داد و بیداد میکنن .حالا گیرم من از دیوار شنیدم پس طبقه بالاییها چی ..اونا هم از جریانش باخبر شدن ..من تو این چند وقت ک اینجا بودن یه بار دیدمشون اونم در حد یه سلام

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین