2777
2789
عنوان

موندم با ذخیره کم شانسمو دوباره امتحان کنم یا اهدایی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از درمان پی آر پی کسی جواب گرفته؟ یا روش شانگهایی؟

به نظرتون اول اونو امتحان کنم بعد برم سراغ شانس دوباره؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
از ته دلم برات دعا کردم امیدوارم خدا امیدت رو نا امید نکنه توکل کن بخدا

خیلی ممنون. 

اوضاع روحیم اصلا خوب نیس واقعا 

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
این چیه قرصه

کیفیت تخمک بالا میبره بله قرصه من تو سیکل ای و یاف میخوردم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
از پدر مادرت بگیر بهدعنوان قرض غریبه که نیستن بعد کم کم بهشون پس میدی

باید قایمکی بگیرم.چون همسرم اصلا راضی نیس.

آخه مشکل مبلغشم هست.همسرم توان مالیش برای چندین بار امتحان کردن نیس. پدر مادرم حاضرن پولشو بدن.ولی ...

برو بیمارستان دولتی مثل محب یاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ممنون.  برام نوشته . باید از کی شروع کنم قبل پریودی؟ یا فرقی نداره

از یه ماه قبل سیکل بخور تا روز پانکچر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم شهری؟؟ اگه امکانشو داری برو تهران

قم هستم. برای پرسجو میخوام برم تهران.ولی شاید همسرم راضی نشه برای اومدن خودش

برو پیش زهرا عباسی. تو کرجه . بهت کمک میکنه. یا مشاوره مجازی بگیر ازش. ماما هستش. طب اسلامی و سنتی ه ...

ممنون.چشم حتما 

خیلی ممنون.  اوضاع روحیم اصلا خوب نیس واقعا

من برات حمد میفرستم بحق خانم فاطمه زهرا انشالله زودتر صاحب فرزند شی گلم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

خدا به همتون کمک کنه مشکلتون حل بشه ایاشله. 

خدا به منم کمک کنه .ایشاله 

خیلی سر درگمو اعصابم خورده