2777
2789
عنوان

چوب انار ازکجا تهیه کنم؟

2121 بازدید | 21 پست

سلام 

چوب انار از کجا تهیه کنم؟.بعد چطور باهاش مداد درست کنم؟

لازم دارم.

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تو خونمون درخت انار داریم کاش نزدیک میبودی😔

خونتون کدوم شهره؟

نمیدونی ازکجا میتونم تهیه کنم؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

نکن ولش  کن چوب انارو

من میگم لازم دارم شما میگی ولش کن!عجبا

اگه ضروری نبود تاپیک نمیزدم راجبش

تهران والا نمیدونم عطاری اینا احیانا ندارن؟البته اگ چوبش فوایدی داشته باشه

نمیدونم شایدم داشته باشن

نکن ولش  کن چوب انارو

ببخشید نمیخوام توهین کنم فقط نمیدونم چرا بعضیا خیلی بی فرهنگن میایم ی سوال میپرسیم انتظار داریم هرکسی ک جوابشو میدونه نظربده

اما بعضیا ک چیزی راجع ب موضوع نمیدونن فقط میچرخن تو تاپیکا حرفای نامربوط میزنن خب کاربرعزیز اگه چیزی راجع ب اون موضوع نمیدونی اصلا نیا تو تاپیک یا اگه اومدی نظر بی ربط نده

واقعا بیکارن بعضیا

ببخشید نمیخوام توهین کنم فقط نمیدونم چرا بعضیا خیلی بی فرهنگن میایم ی سوال میپرسیم انتظار داریم هرکس ...

منصفر تا ۱۰۰ چوب انارو میدونم .

فقطم به یه درد میخوره اونم  ارتباط شیاطینی 

منصفر تا ۱۰۰ چوب انارو میدونم . فقطم به یه درد میخوره اونم  ارتباط شیاطینی

جدی؟؟؟؟