2777
2789
عنوان

سیسمونی چی بگیرم لطفا بیاین ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه تومن عزیزم

تخت کودک و نوجوان قیمتش ۱۴۰۰ به بالا

ست کالسکه و ... ۸۰۰ به بالا

شیشه شیر و حوله و لگن حمام و پتو و لحاف تشک ۶۰۰ در نظر بگیر

لباساشم میتونی به مرور بخری ولی برای اولش حداقل ۵۰۰ لازمه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

نی نی منم گفتن ۱۰اردیبهشت میاد

مال منم ۱۷ اردیبهشت

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

لباس در حد نهایت تا شش ماه بگیر زیاد هم نگیر، به جای تخت نوجوان، تخت نوزاد بگیر یا تخت پارک من حدود 4 ماه پیش از آقابزرگ گرفتم 600، اسباب بازی هم زیاد نگیر نهایت یه عروسک و ماشین، به جاش برو 4 تا کتاب بگیر و و دو تا بازی فکری مناسب بچه های زیر دو سال، هم شیک تره هم بدربخورتر، روروئک نگیر، کریر نگیر، صندلی غذا نگیر، ظرف غذا نگیر، همه چی رو سفید بگیر که با هر دو تا سن جور باشه، پرده اتاقش رو ساده بگیر بعد با نمد اگر دختر بود گل و پروانه روش بزن، اگر پسر بود ماه و ستاره 

تا وقت داری خودت یاد بگیر با نمد و پارچه چیزهای خوشگل براش درست کنی، ان شا الله به سلامتی بدنیا بیاد

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
شما کدوم شهری با ۳ونیم اینهمه خریدکردی من هرچی میگردم کمدتخت زیرسه تومن نیست ک... سرویس کالسکه و ای ...

ببين من يك ساله بخاطر شغل همسرم از تهران به اصفهان اومديم 

خريد هاي كوچولو مثل لباس و كفش و چندتا عروسك رو مامانم از تهران آورد

بزرگ ها رو رفتم خيابون هاي سيسموني فروشي اصفهان 

تازه توي ديوار هم بزني 

بعضي مغازه ها پكيج گذاشتن كه شامل تخت و كمدم ميشه

اما خيابون هاي سيموني فروشي بري تنوع قيمتي بالاست .

از طرفي وقتي آوردم چيدم و درب اتاق و ديوارهاش رو با نمد خودم درست كردم 

فيلم اتاقش رو به هر كي فرستادم ميگن بينظير ترين سيسموني اي هست كه تا حالا ديديم 

بچه پسره 

رنگ بندي اتاق زرد و سبز و كرم و كمي آبي هست

پرده ي ساده زرد هم زدم خيلي قشنگ شده 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خیلی ممنون  زحمت کشیدی اینهمه تایپ کردی واقعا مرسی😘😘😘

خواهش ميكنم 

چرا تجربه ام رو در اختيار ديگران نذارم 

توي اين اوضاع گروني 

يه عده هم فقط نمك ميپاشن روي زخم مردم

بگردي هست نبايد تحت تاثير ديگران بود 

اتاق رو چيدم عالي شده شكر خدا 

هر كي ميبينه بدون اينكه از قيمت ها بپرسه 

آدرس ميخوان براي خريد انقدر كه به وجد ميان 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
لباس در حد نهایت تا شش ماه بگیر زیاد هم نگیر، به جای تخت نوجوان، تخت نوزاد بگیر یا تخت پارک من حدود ...

من خودم تخت ندارم رو زمین میخابم یه اتاق خواب بیشتر هم ندارم نمیدونم بجای تخت نوجوان برا خودم تخت دو نفره بگیرم