2777
2789
عنوان

سیسمونی چی بگیرم لطفا بیاین ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 57 پست
خواهش ميكنم  چرا تجربه ام رو در اختيار ديگران نذارم  توي اين اوضاع گروني  يه عده ه ...

ممنون یه مشورت من تخت دونفره ندارم ، خودمون تو حال میخابیم یه اتاق خواب دوازده متری تقریبا دارم بنظرت بجای مثلا تخت نوجوان یه تخت دونفره بگیریم که بچه رو هم کنار خودم بخابونم؟یا همون تخت نوجوان بگیرم برا استفاده بعدش،البته اگه پولم برسه

مبارکه بسلامتی عزیز عکس کارای نمدی رو داری گلم، 

ببين از اينترنت الگو برداري كردم 

مثلا ابر و ستاره هاي آبي و زرد روي ديوار كنار تخت درست كردم 

يك كتابخونه  ٣٠*٤٠  هم با كارتن و نمد رنگي درست كردم 

زدم بالاي تخت براي كتاب داستان هاش

روي درب اتاقش هم يه خرس درست كردم چسبوندم

كه اسم بچه رو با حروف انگليسي بالاي سرش زدم 

همه با نمد هاي رنگي 

نمد هم خيلي ارزونه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون یه مشورت من تخت دونفره ندارم ، خودمون تو حال میخابیم یه اتاق خواب دوازده متری تقریبا دارم بنظر ...

والا ما تخت دو نفره داريم ولي بازم پذيرايي جلوي تلويزيون ميخوابيم 😂

بستگي داره اگه ميخواي اتاق ١٢ متري رو به بچه فقط اختصاص بدي  نوجوان بگير 

و اينكه چند سال اونجا هستين 

چون بچه بزرگ بشه نميشه شما پذيرايي بخوابين

والا ما تخت دو نفره داريم ولي بازم پذيرايي جلوي تلويزيون ميخوابيم 😂 بستگي داره اگه ميخواي اتاق ١٢ ...

اینجا خونه خودمونه فعلا تا سالهای سال هستیم 😸همون نوجوان احتمالا باید بگیرم دو روز دیگه بچه میگه اتاق من کو البته یه اتاق  پنج شیش متری هم داریم 😂

من خودم تخت ندارم رو زمین میخابم یه اتاق خواب بیشتر هم ندارم نمیدونم بجای تخت نوجوان برا خودم تخت دو ...

پس اصلا تخت نگیر، وقتی خودت زمین میخوابی، اونم باید کنارت باشه دیگه، بعدا هر وقت برای خودت گرفتی برای نی نی هم بگیر

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اینجا خونه خودمونه فعلا تا سالهای سال هستیم 😸همون نوجوان احتمالا باید بگیرم دو روز دیگه بچه میگه ات ...

همون اتاق رو بکن، اتاق بچه خیلی خوشگل بچین

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اینجا خونه خودمونه فعلا تا سالهای سال هستیم 😸همون نوجوان احتمالا باید بگیرم دو روز دیگه بچه میگه ات ...

عه خب پس خوبه 

آره اولويت بچه باشه بهتره 

منو همسرم شايد توي يك سال و خرده اي ازدواجمون

دو سه بار هم روي تخت دو نفره نخوابيديم 

جلوي تلويزيون هميشه