2777
2789
عنوان

واقعا نمیدوووووونم چی بگم .....

461 بازدید | 41 پست

🔻چند روزی است که تصویری از برگزاری کارگاه چندهمسری در شهر تهران، واکنش‌های متفاوتی را در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرده است. تا جایی که برخی تصور می‌کنند برگزاری این کارگاه‌ها واقعیت ندارد و پوستر طراحی شده برای این کارگاه غیر واقعی است.

🔹بررسی‌های خبرگزاری ایرنا نشان می‌دهد، برگزاری این کارگاه در تهران واقعیت دارد و مسئولیت برگزاری آن با موسسه حیات حسنی در شهر قم است.

✅ حجت‌الاسلام عسگری، یکی از مدیران کارگاه چندهمسری در گفتگو با خبرنگار ایرنا:

🔸مخالفت با چندهمسری، ظلم به آقایان و زنان بدون همسر است!

🔸ما در این کشور حدود 100 هزار خانواده‌ای داریم که تعددی هستند، یعنی یک آقا چند همسر دارد. آیا این‌ها نیاز ندارند مرکزی باشد که به صورت علمی و مشاوره‌ای به آنها خدمت کند؟

🔸برخی از اساتید کارگاه های ما خودشان تعدد زوجات دارند!

🔸ما سوپر میلیاردرهایی را داریم که بندگان خدا، دوست دارند که زندگی دوم تشکیل بدهند، سفره‌ی دیگری را پهن بکنند، اما جریان فرهنگی غرب زده، فمنیست‌های غرب‌گرا و البته فمنیست‌های مذهبی و حتی مسجدی به همراه قانون ظالمانه‌ای که ایجاد شده، مانع از این واقعیت مهم (چندهمسری) در جامعه ما شده اند.

🔸ما در ایران بین 30 تا 49 سال، اعم از باکره تا مطلقه حدود 4 تا 5 میلیون زن داریم که این‌ها همسر ندارند. آیا این‌ها حق تاهل ندارد؟

🔸این‌ها می‌توانند به عنوان همسر دوم، سوم و چهارم وارد زندگی مشترک شوند. کسانی هم هستند که شرایط‌ش را دارند و می‌توانند زیر بال و پر اینها را بگیرند.

🔸مخالفت با چندهمسری علاوه بر مردان، ظلمی علیه زنان نیز هست. متاسفانه این حق زنانی است که همسر ندارد و حق آنها ضایع می‌شود. یک مردی می‌خواهد بیاید و مسئولیت بپذیرد کجای این ماجرا بد است؟

ما آبادانیا   

اگه راست میگن شرایط زندگی رو خوب کنن تا پسرای مجرد برن زن بگیرن دخترای مجرد گناه دارن و ظلمه بهشون ولی پسرای مجرد که شرایط ازدواج ندارن گناه ندارن بهشون ظلم نمیشه؟؟؟؟؟؟

ما آبادانیا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا چند شوهری نباشه😑والا.پسراهم زندگی می‌خوان نیاز جنسی روحی دارن زررر میزنن نکبتا.غرب زدگی چه کوفتیه.مردم دارن آدم میشن اینا از راه بدر میکنن هر تو جامعه رواج بدن.والا جدیدا چندتا خانوم که شوهرشان دوسه تا زن داره دیدم وضعیتا اسفنااااک.بچهدهاشون مثل یتیمان بزرگ میشن بیچاره ها

بنظرم اینا مریضن مریض روانی ان هیچ درک و فهمی از احساس ندارن .واقعا شعورشون کجاست این کارگاه خیانت و زندگی پاچوندنه نه زندگی ایجاد کردن. بعدشم مردم توی یدونه زن موندن نمیتونن بچه دار بشن اینا چی زر میزنن برای خودشون ایشالا زندگیشان آتیش بگیره تا بفهمم این کارا آتیش تو زندگی انداختتم بیشرفای نفهم

خدایا به دلم آرامش بده
بابا کی تلویزیون نگاه میکنه ک ببینه اینا چی میگن؟😃

نه فقط اون برنامه تلوزیونی ... کلا خیلی دارن تعدد زوجات رو  باب میکنن و یه مرکز مشاوره هم تاسیس کردن

ما آبادانیا   
۴تا صیغه دارن بعد میگن قانون ظالمانه  اخه مردک بیشعور فرهنگ بدرد نخور غرب می ارزه به توی نامرد ...

گل گفتي گل

كاش يه سلول مغزت رو بدي به اينا كه تو مغزشون به حاي مغز  دور از جون عن هست

بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂
نه فقط اون برنامه تلوزیونی ... کلا خیلی دارن تعدد زوجات رو  باب میکنن و یه مرکز مشاوره هم تاسیس ...

آدم عاقل صدای عقلشو گوش میده. پسری ک تحت تاثیر این حرفا قرار بگیره معلومه قدرت تصمیم گیری نداره🤣پس حرف زدن درموردشم چیییییی؟بگووووو ارزش نداره😂