2777
2789
عنوان

مشکل من با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 66 پست
منم بعضی وقتا بیدارش میکردم ولی من پیش نوازیو خیلی دوست دارم ولی برام وقت نمیزاره چطوری عادتش دادی ی ...

اوایل مخالفت میکردم و میدیدم همه مخالفت هام مساوی هست با بد اخلاقی هاش گفتم بزار یه مدت اونجور که بهت گفتم برنامه ریزی کنم دیدم واقعا جواب داد

اگر شوهرت میگه شمام بگو...دوبار سه بار ده بار ..انقد که درک کنه شما نیاز ب نوازشت بیشتره...شده با عص ...

اره باید همینکارو کنم واقعا خسته شدم باعث شده عصبی بشم ازش یچیزی خواستم گفت نمیخوام تو نزاشتی من اونکاری که میخوامو انجام بدم ولی خودش همش انتظار داره منم باید مثل خودش باشم

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل مخالفت میکردم و میدیدم همه مخالفت هام مساوی هست با بد اخلاقی هاش گفتم بزار یه مدت اونجور که به ...

چه برنامه ریزی چند ساله ازدواج کردی میتونی خواسته هاتو راحت به شوهرت بگی؟

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو
مثلا قانون بزار برای رابطه تون توی کاغذ هر روز یه مدل پوزیشن بنویس که متنوع باشه یا دوران پری خودت ا ...

الان دیدم اهان باشه مرسی عزیزم اینکارم میکنم

چه برنامه ریزی چند ساله ازدواج کردی میتونی خواسته هاتو راحت به شوهرت بگی؟

یک سال و نیمه ازدواج کردم اره وقتی با همسرت هم بستر میشی دیگه خجالتی نداره چون محرم تر و نزدیک تر از اون وجود نداره برات

هروقت حموم میری غسل اویس قرنی رو انجام بده بزار مهرت تو دل شوهرت بیشتر بشه این واقعا جواب میده

مرسی مهربون با اینکه نمیشناسمت ولی دلمو اروم کردی ازت ممنونم 💕💕🌹

یک سال و نیمه ازدواج کردم اره وقتی با همسرت هم بستر میشی دیگه خجالتی نداره چون محرم تر و نزدیک تر از ...

اخه بعضی وقتا رد میکنه یا میگه حال ندارم یا دوس ندارم اونوقت چی

شاید دلیل طلاقشون همین بوده. یا شاید مقایسه میکنه.

تو رابطه نمیدونم ولی شده تو مسایل دیگه منو مقایسه کنه که دعوامونم شده.خودش میگه تو خیلی گرمی خیلی خوبی 

من اخرشم دقیقا نمیدونم چرا جدا شدن ولی ظاهرن زن سابقش نخواسته باهاش ادامه بده 

وای دقیقا مشابه شرایط منی

ایکاش میشد باهم خصوصی حرف بزنیم اخه میگن اینجا نمیشه زیاد حرفی زد میبندد اکانتو. تازه بعدشم گرفت خوابید یعنی نه قبلش برام وقت میزاره نه بعدش

[QUOTE=110946200]خوب اقایون زودتر اماده میشن خانما بیشتر به تایم نیاز دارن به محبت و نوازش ولی مثل ا ...

من از وقتی ازدواج کردم همینه دیگه اصلا نمیتونم حس بگیرم