بچه ها فامیل شوهر من خیلی اهل طلا هستن یعنی طلا زیاد ندارن اما هر چی که دارن به خودشون آویزون میکنن به اصطلاح خود نمایی میکنن که بگن آقا ما خیلی داریم 😁 مادرشوهر منم همین مدلیه از اول ازدواج ما هرچی طلا برام گرفتن مادرشوهرم میگفت همه رو مراسمای طرف ما استفاده کن من یه سرویس داشتم و دوتا نیم ست و یه زنجیر شمایل و پلاک و ...میگفتم اینا رو که نمیشه همه رو انداخت حالا گردنبندا رو همه رو بندازم گوشواره هارو چیکار کنم میگفت آویزون گردنبندت کن😐
حالا به اینا کار ندارم من بعداز ازدواج طلاهامو کم کم برای کار شوهرم فروختم اما همیشه سرویسی که شوهرم بهم کادو داده بود داشتم و مراسما استفاده میکردم...
من هنوز عاشقتم. وقتی از همه چیز گذشتی و کنارم زیر بارون ایستادی، وقتی خودت رو جلوی تیرها انداختی تا ازم محافظت کنی کسی شدی که هرگز نتونستم فراموشش کنم. فهمیدم که مقابل عشق تنفر نیست….ترک کردنه.ترسیدم فکر کنی ترکت کردم و تو هم من رو ترک کنی. از ۶ آذر شروع کردم به لاغر شدن😘😍خیلی ذوق دارم😋تیکر رسیدن به سایز ۳۸
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
طلارو جوري كه خيليييي نازك باشه پلاكش خيلي ريز باشه فقط از دور خيلي كم برق بزنه تو گردنم دوس دارم
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
یه نیم ست ریز دارم که میخوام بندازم یبار فهمید چند تیکه طلا فروختم اومد پیش مامانم گفت تو دخترتو نصیحت کن قانع باشه خیلی خرج نکنه طلاهاشو نفروشه حتی اگه پسرم گفت 😐 خیلی بهم برخورد که اومده به مامانم همچین میگه