سلام.پسر خاله ی من ۲۲ سالاز من بزرگتره و زن و بچه داره واقعا تا اونجایی که یادمه هم خودش هم خانمش خیلی بهمون محبت کردن و تو کارا کمکمون کردن .خانمش خیلی هنرمنده از هر انگشتش یه هنر میباره از شیرینی پزی و ژله و کیک تولد بگیر تا چیدمان سفره عقد و تزیین حوا و گلدوزی و روبان دوزی و درباری دوزی و ... و یه خانم مستقله که خیلی به گردنم حق داره...تازگیا فهمیدم که پسر خالم با یه خانم ۲۶ ساله که شوهرش فوت شده و یه بچه داره در ارتباطه ...شوکه شدم وقتی پیام های اینستاگرامشو خوندم ...پایینتر که رفتم دیدم با خانمای دیگه هم صحبت کرده ..ولی با این یکی تا مرحله ی قرار گذاشتنم رفته بود .واقعا دلم واسه زنش میسوزه خیلی خوبو مهربونه واقعا مثل یک خواهره برام ...(پسرخالم گوشیشو عوض کرده بود و رمز اینستاشو فراموش کرده بود و چون هم خودش هم خانمش بلد نبودن درستش کنن بچه هاشم کوچیک بودن تو مهمونی منو دیدو ازم خواست رمزشو بازگردانی کنم .گوشیش پیش من بود و با گوشی خودم اینکارو براش انجام دادم و بعد رمزو دادم که بزنه روی گوشی خودش ...ولی اینستاش رو گوشی منم مونده بود و هرکاری میکردم خارج نمیشد و دیدم که بالای صفحه پیامای این خانوم میاد و از سر کنجکاوی نگاه کردم) شما جای من بودید چیکار میکردید😔😔😔😔