سلام.پسر خاله ی من ۲۲ سالاز من بزرگتره و زن و بچه داره واقعا تا اونجایی که یادمه هم خودش هم خانمش خیلی بهمون محبت کردن و تو کارا کمکمون کردن .خانمش خیلی هنرمنده از هر انگشتش یه هنر میباره از شیرینی پزی و ژله و کیک تولد بگیر تا چیدمان سفره عقد و تزیین حوا و گلدوزی و روبان دوزی و درباری دوزی و ... و یه خانم مستقله که خیلی به گردنم حق داره...تازگیا فهمیدم که پسر خالم با یه خانم ۲۶ ساله که شوهرش فوت شده و یه بچه داره در ارتباطه ...شوکه شدم وقتی پیام های اینستاگرامشو خوندم ...پایینتر که رفتم دیدم با خانمای دیگه هم صحبت کرده ..ولی با این یکی تا مرحله ی قرار گذاشتنم رفته بود .واقعا دلم واسه زنش میسوزه خیلی خوبو مهربونه واقعا مثل یک خواهره برام ...(پسرخالم گوشیشو عوض کرده بود و رمز اینستاشو فراموش کرده بود و چون هم خودش هم خانمش بلد نبودن درستش کنن بچه هاشم کوچیک بودن تو مهمونی منو دیدو ازم خواست رمزشو بازگردانی کنم .گوشیش پیش من بود و با گوشی خودم اینکارو براش انجام دادم و بعد رمزو دادم که بزنه روی گوشی خودش ...ولی اینستاش رو گوشی منم مونده بود و هرکاری میکردم خارج نمیشد و دیدم که بالای صفحه پیامای این خانوم میاد و از سر کنجکاوی نگاه کردم) شما جای من بودید چیکار میکردید😔😔😔😔
منم خیلیارو دیدم هم زن هم مرد دارن خیانت میکنم ..دیگه از بس دیدم برام عادی شده تا حالا هم به هیچ کدوم نگفتم ...به هر حال زن خیلی تیزه زود متوجه رفتار همسرش میشه باید تا الان متوجه شده باشه ولی تو جمع ها با هم خوبن.پس خودتو خراب نکن
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
منم خيلي دوست داشتم به خانومش بگم مخصوصا اينكه با خانومش هم سنيمو عين دوستيم
ولي ترسيدم
با پسر خالم خيلي صحبت كردم نكنه اما ادم نشد
دلم واسه خانومش ميسوزه فقط بچشو تازه بدنيا اورده طفلك
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘