2777
2789
عنوان

اگه بفهمید پسر خالتون داره به خانمش خیانت میکنه چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خودم اینه که با یه صفحه ی اینستاگرام فیک به اون خانمه که باهاش در ارتباطه پیام بدم و تهدید کنم .

اره فکر خوبیه به خودش هم‌پیام بده ولی اگه تازه اینستاش نصب کردی چند روز صبر کن بهت شک نکنند

همه چی درست میشه 
من بودم ب خانومش میگفتم دیوثه هرزه  خدایا این مردا چرا اینجورین یکی زنش خوبه خیانت میکنه یکی ب ...

چند روزه دارم به این فکر میکنم که زنش چی کم داره که اینکارارو میکنه...🤦🏻‍♀️

چند روزه دارم به این فکر میکنم که زنش چی کم داره که اینکارارو میکنه...🤦🏻‍♀️

ببین هرچقدرم خوب باشی یه چیز الکی درمیارن ازت این مردا

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
پسر خا😔😔😔خیلی بده 

خيلييي قشنگ دركت ميكنم😭😭

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خودمو میکشم بلاخره  از دست هرچی مرده

واقعا نمیدونم چرا بعضی از مردا اینجوری شدن...من شوهرم خیلی آدم خوبیه و دوسم داره از اونروز که این  اتفاق افتاده اینستاگرامشو زدم رو گوشیم چکش میکنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️این جریان باعث شده به شوهرم شک کنم..

پسر خاله ی من بچش ۱۰ سالشه

واسه اين تازه بدنيا اومده

هيچ وقت يادم نميره دو روز قبله عروسيش با يه دختره چت ميكرد به مسخره نشونم داد

ازون موقع بدم اومد از پسر خالم 

الان ديگه باهاشون رفت و امد نميكنم كاراش حرصم ميداد از طرفي ام دلم واسه زنش ميسوخت عذاب وجدان داشتم ك چجوري بگم 

تصميم گرفتم كلا نرم ك نبينم ك مجبور نشم بگم بهم خوردن زندگيش بيفته گردنه من

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
بیخیالش فکرشو نکن

توکل بخدا.

شوهرم میدونه خط قرمز منه. 

از بدخلقی و اعتیاد و بچه ننه بودنش رو همرو تحمل کردم و خداروشکر ترک کرده همه اینا رو. 

اما بهش گفتم اگه روزی بهت شک کنم لحظه ای کنارت نمی مونم.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.