2777
2789
عنوان

هرکی ال دی میخوره خاهشا بیاد

120 بازدید | 25 پست

خانماچندروز بعدقطع قرص پریودمیشید؟

دوم :من ماه اولم بودمیخوردم بعدیسال براس تنظیم پریود بعد یسری ظهرخوردم فرداش نصف شب ساعت دوشب ممکنه بارداذشم ؟

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

ماه اول که کلا جلوگیری محسوب نمیشه باید ی روش دیگه همراه قرص داشته باشی معمولا از روز ۳تا۵پریودی وقت هس سعی که تو زمان مشخصی مصرف کنی اگه یادت رفت و وقتی زیادی گذشته بذار روز بعد دوتارو باهم بخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اول که کلا جلوگیری محسوب نمیشه باید ی روش دیگه همراه قرص داشته باشی معمولا از روز ۳تا۵پریودی وقت ...

مثلاچندساعت بگذره ازوقت قبلی خوب نیست؟؟من ازهفته دوم ب بعدجلوگیری نداشتم یعنی خطبارداری داره؟علاعمای پریودیپ تقریبی دارم امرپز میشه چهارروز یعنی صبح

مثلاچندساعت بگذره ازوقت قبلی خوب نیست؟؟من ازهفته دوم ب بعدجلوگیری نداشتم یعنی خطبارداری داره؟علاعمای ...

اینم میشه ج بدید ببخشیدا

مثلاچندساعت بگذره ازوقت قبلی خوب نیست؟؟من ازهفته دوم ب بعدجلوگیری نداشتم یعنی خطبارداری داره؟علاعمای ...

۳،۴ساعت گذشت دیگه بدرد نمیخوره بنظرم

مرکز بهداشت گفتن اره ماه اولی که قرص مخورید یا امپول میزنید همراهش ی روش دیگه داشته باشین احتمال بارداری هس

۳،۴ساعت گذشت دیگه بدرد نمیخوره بنظرم مرکز بهداشت گفتن اره ماه اولی که قرص مخورید یا امپول میزنید هم ...

ممنون ازت 

از روزی که شروع کردی قرص خوردن تا امروزو بشمار تا روز ۲۸مهلت داری پریود شی

برم تقوسمو ببینم خخ ممنون عزیزم