2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل اره استفاده میکردم سرامیک و مبل و پرده گاهی اوقات اشپزخونه ولی خوب دیگه خسته شدم از این کار خونه رو. موکت کردم گذاشتمش تو کمد دو ساله خواهرم ک اصلا استفاده نکرده

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

من دارم خیلی راضیم در و دیوارو باهاش برق می ندازم 😅

مبل من چرم روشنه هفته ای یه بار بخرشو می کشم مثل روز اولش تمیز و نو هست سرامیکای خونه ، روی فرش می کشم برق میفته ، خونه جدیدم دیواراش کاغذ دیواری نیست با ذبخارشو سریع تمیز میشه شیشه هارو تمیز میکنم مال من مارکش کنوود هست

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

رفتم کنوود بخرم فروشنده ها گفتن خوب نیس 

دلونگی پیشنهاد دادن ولی گفتن کارچر عالیه 

دلونگیو قیافشو خوشم نیومد انگار پلاستیکه احساس کردم بدرد نخوره بعد پولم ب کارچر نرسید کلا نگرفتم اونجا ک پشیمون شدم ولی باز دو دلم ارزش داره اینهمه پول کارچر بدم یا ن

منم از تنها خرید زندگیم که کردم واقعا پشیمون بخارشوهست مفت نمی ارزه 

مثلا میگن برای سرامیک خوبه من دو ساعت اونو بکشم وسط پذیرایی اب بریزم توش صبر کنم داغ بشه بعد بکشم بعد اب و خالی کنم که اصلا تمیزم نمیشه،  بعد دستمال بکشم جمعش کنم چقدر طول میکشه خوب یه وجب جا رو یه دستمال با دو دقیقه تمیزش میکنم دیگه

نخر که پول دور ریختنه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __