هلیا_73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 665 عنوان خانوما یه دقیقه بیاید 105 بازدید | 11 پست میگن اگر چهل نفر با دل پاک برات دعا کنن حتما حاجت روا میشیتو رو خدا برام دعا کنید به عشقم برسم بعد 6 سال...دعا کنید مهدیم مال خود خود خودم بشه...دعاتون میکنم بخدا سر نماز شبم.... 1398/08/12 | 21:48 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویکتوریا۷۰ عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 6999 انشاالا به عشق برسی عزیزم خوشبخت بشی اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
bala_dokhtar_mrdom عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 1652 بسم الله الرحمن الرحیم الهم صل علی محمد و آل محمد خدایا به حق تک تک آیه های قرآنیت به عظمت خودت قسمت میدم هلیا به. عشقش برسهالهم صل علی محمد و آل محمدمن همیشه براعاشقا دعا میکنمتوهم به لیست افرادم اضافه میکنم من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه
هلیا_73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 665 بسم الله الرحمن الرحیم الهم صل علی محمد و آل محمد خدایا به حق تک تک آیه های قرآنیت به عظمت خودت قسمت ... الهی دورت بگردم مرسیمن 6 ساله عاشقشم....خیلی دوسش دارم...نفسم به نگاهش بنده...تو رو خدا دعا کن بهش برسم....
bala_dokhtar_mrdom عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 1652 الهی دورت بگردم مرسی من 6 ساله عاشقشم....خیلی دوسش دارم...نفسم به نگاهش بنده...تو رو خدا دعا کن بهش ... خدا نکنه من همیشه اسم عشقاروکنار هم میارممثلا زهرا و رامینبهم برسون اسم عشقتو اگه. دوست داری بگوواسه جفتتونم دعا کنم من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه
هلیا_73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 665 خدا نکنه من همیشه اسم عشقاروکنار هم میارم مثلا زهرا و رامین بهم برسون اسم عشقتو اگه. دوست داری بگو ... چقدر تو ماهیمرسی عزیزم، الهی که هرچی میخوای خدا بهت بدهشادی و مهدی
bala_dokhtar_mrdom عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 1652 چقدر تو ماهی مرسی عزیزم، الهی که هرچی میخوای خدا بهت بده شادی و مهدی فداتشم خودت ماهیمنتظرم خبرای خوب بشنوم و منتظرم تو تایپیک بعدیت بگیبچهههههه ههههاااااااااا ببهه عشقمممم رسیدم دعاهاتون گرفتمنم تگ کن پست بذارم و بگم دیدی گفتم میرسی بهش من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه
هلیا_73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 665 فداتشم خودت ماهی منتظرم خبرای خوب بشنوم و منتظرم تو تایپیک بعدیت بگی بچهههههه ههههااااااااا ... وای چقدر انرژی مثبت داری تووووفدات شم مرسیایشالااااااایشالاااااااااخدا از دهنت بشنوههههه
bala_dokhtar_mrdom عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 1652 وای چقدر انرژی مثبت داری توووو فدات شم مرسی ایشالاااااا ایشالااااااااا خدا از دهنت بشنوههههه خدا نکنه عزیزمفقط یجیزی ایشالا یعنی ماخداروکشتیم(نعوذبالله)ان شا الله درستشهگفتم بدونی ببخشید البتهو یچیزی هیچوقت فکر منفی نکنچون عشقت فقط ماله خودتهچیزای مثبتو جذب کنبه هرچی فکر کنی همون اتفاق میفته وبارها وبارها. بهش رسیدم من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه