2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک هفتس سرفه میکنم شکمم میگیرم باز دردم میگیره پنج هفتمه نفسم بالا نمیاد همشم تو جامم بی حالم بعضی وقتام تخمدونام درد میکنه میگم اینا خطرناک نیس 

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗

همه ی اینایی که گفتی علائم اولیه بارداریه وکاملن طبیعی ...منم همه اینارو تجربه کردم عزیزم ولی جای نگرانی نبود شماهم الکی نگران نباش چون نگرانی و استرس بیخودی واسه نی نی خوشملت بده😄

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕
همه ی اینایی که گفتی علائم اولیه بارداریه وکاملن طبیعی ...منم همه اینارو تجربه کردم عزیزم ولی جای نگ ...

آخه رحمم درد میگیره میگم نکنه چیزی بشه شماهم تخمداناتون درد میگرفت من نافمم بعضی وقتا درد میگیره سرماه میرم واسه شنیدنه قلبش دل تو دلم نیس 

طبیعیه هنوزم من عطسه کردنی شکممو میگیرم هجده هفتمه

آخه من سرما نخوردم آخه سرفه کردنم ین همه واسه چیه همه حالت تهوع دارن من سرفه شما کی حالت تهوعتون شروع شد 

آخه رحمم درد میگیره میگم نکنه چیزی بشه شماهم تخمداناتون درد میگرفت من نافمم بعضی وقتا درد میگیره سرم ...

اره من تخمدان چپم به شدت درد میگرفت تاحدی که دیگه پیش خودم میگفتم حتمن بارداریم خارج رحمیه و توی فالوپ چپ جنین تشکیل شده احتمالن...ینی تا این حد درد داشتما

ولی دکتر که رفتم گفت خداروشکرهمه چیش خوبه و اون دردم به خاطر رشد جنین بوده

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕