دوستان من شوهرم هم اخلاقای خوب داره هم اخلاقای بد ولی خب اخلاقای بدش بیشتره ،مثلا خسیسه،واسع رفتن به خونه مامانم اینا همیشه داستان داریم،اصلا اهل تفریح و گردش و اینا هم نیست،خیلی بدهنه (البته واسه من) و خیلی سرده هم از نظر جنسی و هم اخلاقی یعنی من تا حالا یه بار ازش دوست دارم نشنیدم هیچ وقت برام کادو نگرفته و ...اخلاقای خوبشم اینه ک بد دل نیست،و خیلییی زیاد بهم اعتماد داره ،ولی خب اصلا باهم تفاهم نداریم توی اکثر دعواها من کوتاه میام ،واقعا دیگه افسرده شدم دیشب دعوامون شد بهم میگه من اصلا از تو خوشم نمیاد دوست ندارم قیافتو ببینم همش باخودم میگم شاید از روی اعصبانبتاین حرف رو زده یعنی واقعا من دوست ندارع😳
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
4ساله نه نداریم ولی خیلی بش فک میکنم شاید بچه بیاد درست بشه
بچه هیچچچ چیزو بهتر نمیکنه هیچچیزو البته منظورم این میست شما الان مشکل دارید کلا بچه ممکنه باعث بروز اختلافات جدید بشه ولی به رفع اختلاف ابدا کمکی نمیکنه