2777
2789
عنوان

چجوری معلم بشم من؟

193 بازدید | 19 پست

من ۲۳ سالمه دانشجوی ارشد فیزیکم.از بچگی عشق معلمی داشتم.الان ب هر دری میزنم نمیشه تو استخدامی ها هم دبیر فیزیک خانم نمیخان یا یه نفر برا شهر دور.نمیدونم چیکار کنم غیر انتفاعی ها هم معلم نمیگیرن.چجوری میتونم وارد کار معلمی بشم حتی نهضت البته نمیدونم الان هس یانه.حقوقش برام مهم نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترای رشته ما خیلی سخته واقعا دیگ مغزم نمیکشه😢

اره میفهمم

منم خیلی تدریسو دوست دارم ولی مشکل اینجاست که پارتی ندارم و اموزش و پرورشم نمیخاد اصلا رشته منو..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نهضت که الان نمیگیره دیگه من پارسال رفتم درخواست بدم گفت اشباع شده😒فعلاازهمون معلمای قبلی استفاده م ...

نمیدونم چند جا پرسیدم گفتن نهضت خوبه.گفتم بیام از شماها بپرسم  ببینم چجوره

نمیدونم چند جا پرسیدم گفتن نهضت خوبه.گفتم بیام از شماها بپرسم  ببینم چجوره

نهضت عالیه،من چندتاازدوستام هستن البته واسه شمافکرنکنم مناسب باشه شماعاشق تدریسی نه پولش،توی نهضت اصلاتدریس نمیکنن فقط اسموردمیکنن اخرسرم امتحان میگیرن ازشون یه پول خیلی مفت میزنن به جیب

لطفالایک نکنید،ممنون
خو همون شهر دور رو میزدی دیگه من الان کارم تو ی شهر دیگس ولی به خونه نشینی ترجیحش دادم

شهر دیگ هم یه نفر میخاد فرقی نمیکنه.ادم باید خودشو بکشه برا آزمون بخاطر یه نفر تا ببینه قبول میشه یانه.