اصلا ازدواج نکنن.من مینورم.وقتی با شوهرم دوست بودم بهش گفتم ازمایش بده که اگه مثبت درومیومد بهم میزدیم
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
کاری ب نسبت نداره فرد مینور نباید با مینور ازدواج کنه
ولی موردم داشتیم با تعهد خودشون ازدواج کردن
الان دوتا بچه دارن
هر چند چندین سال در ب در دکتر بودن
کلی سختی کشیدن و همه یا سقط شد یا فوت کرد بخاطر ماژور بودن
فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ...💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
والا من مینورم اونم مشکوک به تالاسمی فردا باید دوباره آزمایش الکتروفورز بدیم که کاملا همه چی دیگه مش ...
من قبل ازدواج میدونستم واسه همین حواسم بود.انشالله که منفی باشه ازمایش ایشون
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
کاری ب نسبت نداره فرد مینور نباید با مینور ازدواج کنه ولی موردم داشتیم با تعهد خودشون ازدواج کردن ...
آره منم ترسم از همینه چون یکی داییام مشکل تالاسمی داشتن و الان فقط یه بچه سالم دارن یا پسر خالم با دختر خالم ازدواج کرد و اونام الان فقط یه بچه سالم دارن
ممنون آجی.بعد شما شوهرتونم تالاسمی بودن یاین فقط خودتن؟نسبت فامیلی داشتیم یا؟
من خودم مینورم.شوهرم غریبه س .ولی ربطی به فامیل و غریبه نداره. چون بیماری ژنتیکی نیست.امکان داره با غریبه هم مثبت دربیاد