2777
2789
عنوان

شروع شد

84 بازدید | 14 پست

پی رو پست جدیدم امروز صبح بابت ترک ترامادول  چون همیشه هفت صبح مصرف داشتم امروز اقدام به ترک کردم و داره نشونه هاش مشخص میشه اب ریزش بینی  خمیازه متعدد اشک چشم عطسه بی قراری و بی حوصلگی تو رو خدا انرژی مثبت بدید بهم که بتونم این لعنتی رو بذارم کنار 

من تشنه مثل خورشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد آروم آروم اینکارو میکردی

دوز مصرفیت رو پایین میاوردی.یهو ترک کردن خطرناک میشه

با ی مشاور یا متخصص ترک اعتیاد صحبت کن

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

کاش میشد آروم آروم اینکارو میکردی دوز مصرفیت رو پایین میاوردی.یهو ترک کردن خطرناک میشه با ی مشاور ...

با شما كامل موافقم

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

ببخشيد ميتونم ي سوال بپرسم ؟!؟

من با كسي ازدواج كردم كه شايعاتي پشت سرش بود و ميگفتن معتاده اما يكسالي كه من دو دوران عقد با ايشون ميگذروندم هيچ نشانه اي نداشت و بعيد ميدونم ترك هم كرده باشه 

علاءم و نشونه هاي بارزش چيه؟

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
ببخشيد ميتونم ي سوال بپرسم ؟!؟ من با كسي ازدواج كردم كه شايعاتي پشت سرش بود و ميگفتن معتاده اما يكس ...

خارش بی مورد بدن

قرنزی چشم 

خشکی دهن

خواب غیر ارادی

بیداری بیش از حد 

نشاط و شور اشتیاق بی مورد

عدم استفاده از لبنیات 

دیر انزالی غیر متعارف

عدم نعوظ درست در هنگام رابطه جنسی 

کشیدن سیگار یا قلیان زیاد 

من تشنه مثل خورشید 
خارش بی مورد بدن قرنزی چشم  خشکی دهن خواب غیر ارادی بیداری بیش از حد  نشاط و شور اشتی ...

هيچ كدوم رو نداشت اما ميدونم معتاد بوده

از کجا میدونی چیزی دیدی ازشون!؟

نه شنيدم از پدرش كمپ بوده 

بعيده ترك كنه تو اون مدت كوتاه 

انا هيچ نشونه اي نداشت 

با اينكه سيگاري و اهل مشروب و قلبونم بود همشوووو اون يكيال گذاشت كنار 

اين اراده ش خيلي عجيب بود برام

نه شنيدم از پدرش كمپ بوده  بعيده ترك كنه تو اون مدت كوتاه  انا هيچ نشونه اي نداشت  ...

ایشالاه که داک باشه و سر براه شک نکن بهش شاید ارادش خیلی قوی هستش

من تشنه مثل خورشید 
ایشالاه که داک باشه و سر براه شک نکن بهش شاید ارادش خیلی قوی هستش

ايشالا نميدونم والا خيلي برام گُنگ و مبهمه ك چطور اينقدر راحت همه چيز رو گذاشت كنار