2777
2789

سلام نیمه شبتون بخیر.دوستان آیا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارمون بزاره؟ 

یکی از عزیزانمون 8ساله پیش غیر قانونی رفت ترکیه و از اونجا به آلمان . الان وضع روانیش خرابه و مدتی بیمارستان بستری بوده یکی از دوستانش به ما اطلاع داده که هر لحظه داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه . حال مادرشم خرابه و هر لحظه از هوش میره.پدرشم نمیتونه بره دنبالش . یه خواهرم کوچیکترم داره اونم از پس این کار برنمیاد. حالا خواستم بپرسم چجوری میشه هماهنگ کرد اونو با هواپیما مستقیم بیارن ایران. ظاهرا هنوز مجوزه ورود به ایران و نگرفته 

باید از سفارت کمک بگیرین

یا هلال احمر

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه 32 سالشه 😞

میتونه خودش درخواست دیپورت و برکشت به کشورشو بده

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میتونه خودش درخوایت دیپورت و برکشت به کشورشو بده

عزیزم یه سوال 

دستمال کاغذی رست مول حساب میشه؟ فویل چی اونم رست مول هست؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
میتونه خودش درخواست دیپورت و برکشت به کشورشو بده

ممکنه تقاضای پناهندگی سیاسی داده باشه اینطور برگشتش خطرناکه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

وقتی 8 سال اونجا زندگی کرده اقامت دایمو اگه اقدام کرده باشه تاحالا باید گرفته باشه پاس قرمز منظورمه اگه اونو داره مبتونه برگرده کشورش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ممکنه تقاضای پناهندگی سیاسی داده باشه اینطور برگشتش خطرناکه 

هی خواهر 90 درصد درخواست های پناهندگی واقعی نیستن تو همه کشورها 

وقتی 8 سال اونجا زندگی کرده اقامت دایمو اگه اقدام کرده باشه تاحالا باید گرفته باشه پاس قرمز منظورمه ...

گفتن اقامت گرفته ولی اونی که مجوزه ورود به ایرانه رو نگرفته . نمیدونم شایدا صلا حالش خوب نبوده برا رفتن دنبال این کارا . با ایمو ک باهاش حرف زدن خانوادم نرمال جواب نمیداد پرت میگفت یه کم

متوجه سوالتون نشدم یا در جریان نیستم

اگر کیس سیاسی داده بوده برای پناهندگی و کیسش حقیقی بوده باشه برگشتش به ایران خطر جانی داره و نباید بیاد. 

اگر کیس مذهبی داده مثل تغییر دین میتونه برگرده حتی براش بلیت هم میگیرن که برگرده ولی کلا پروسه پناهندگیش باطل میشه چون مشخصه امنیت جانی داره که برگشته.  اگر برگرده تو فرودگاه ایران کاری باهاش ندارن.

هرچند اگر آنقدر که میگین اوضاع روحیش خرابه کلا بهتر بیخیال مهاجرت بشه چون این پروسه ادامه داره. آدم جایی رو انتخاب میکنه که دلش خوش باشه و تنش سالم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد