2777
2789
عنوان

بچم شبا نمیخابه چطور نوزاداتون میخابونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقتشه؟ بنظر منم بد عادت شده اگه زیر دوماهه با یه ملافه نازک مثل قنداق ببند ولی نه محکم اگه ...

منم خیلی اینکارو تکرار میکردم بعضی وقتا ده بارم بلندش میکردم ومیذاشتم تا دیگه کامل خواب بره

دختر من سه ماهشه  از روز اول تو جاش می ذاشتم . رو پا خوابوندن یا تو بغل درست نیست .

بخدا همه همینو میگن بد عادت کردی منم همش میذاشتم کنارم میخابید یهو دیگه نخابید هرکار کردیم نخابید نه رو زمین نه رو پا ن گهواره

به نظرم به بچه های اینجوری پستونک هم بدی خوبه، چون واقعا دیگه طاقت آدم تموم میشه، البته پستونک باید ...

وای دارین میترسونینم چرا دو ماه من الان بهش پستونک میدم خب

سلام یک ماهشه بیچاره کرده

اون بوی تنتو گرفته دیگه فک نکنم تا چن سال اینجوری خواهر فقط وقتی ک میخوای بخوابونی بیار تو خونه حمومش کن شیرشو بده قشنگ بپوشون اروم اروم روپات بخوابون تا عادت کنه وقت خوابشوپیدا کنخ خودم امتحان کردم نتیجه دادهروقت خواستی حمومش کنی،شبا موقعی ک میخوای بخوابونی حموم کن چن بار ک انجام دادی درس،میشه

هلن ۷۸سابقم ریا نشه