2777
2789
عنوان

بچم شبا نمیخابه چطور نوزاداتون میخابونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 45 پست
وای دارین میترسونینم چرا دو ماه من الان بهش پستونک میدم خب

نترس بابا چیزی نمیشه، فقط بعضی بچه ها میگن چون هنوز یادنگرفته سینه مادرو بگیره باید بعد ازدوماهگی بدی، اگه سینتو تونسته خوب بگیره اصلا مشکلی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم 

منم یک نوازد ۸۵روز دارم 

ببین دل درد نداره 

رفلاکس پنهان چطور 

همیشه تو یک رختخواب بخوابون که بدون وقتی میزاری یعنی وقت خواب 

کنارش بخواب وبهش سینه بده گریه میکنه اروم بزن پشتش 

روزا مرتب میخابه وقتیم شیر میخاد با چشم بسته گریه میکنه چشاشم فشار میده بهم نکنه بیدار شه😂

ببین بچه زمان و گم کرده.میدونم نوزاد یک ماهه بیشتر باید خواب باشه .ولی میگن تو باور نکن .مال من که اصلا نمیخابیدهیچ کاریش نمیتونی بکنی .فقط با گذر زمان خودش درست میشه .من پسرم تا یک سالگی اصلا خواب نداشت .تحمل کن .مادر شدن الکی نیست

چرا خب بگین بهم مهره کمرش طوری میشه؟

آره داعون میشه ...نکن این کارو .خیلی کوچیکه .روی پا برای یک سال به بالاست.تازه  اگر عادت کرد خیلی سخت تره....بهترین گزینه همون بقل خود ته .البته سعی کن بعد از خوابیدن بزاریش روی زمین تا عادت بکنه