2777
2789
عنوان

بچه هاراسته اولین ماه قرص ال دی

164 بازدید | 15 پست

باید ی روش دیگ ازجلوگیری روداشته باشی من بعدیسال برای تنظیم پریودخوردم ازهفته دوم نزدیکی بدون حلوگیری داشتم قرصامم بعضیاشو مثلایکی ظهرمیخوردم فرداش دونصف شب میکم نکنه بارداذ شم میترسم پنجشنبه قرصم تموم شد

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ماه اول باید دوتا روش باشه سروقت خوردنش هم خیلی مهمه

یعنی امکان بارداذی واقعاوجودداره من یسری ظهرخوردم قرصو شب نزدیکی بدون جلوگیری داشتم فرداش ساعت دونصف شب خوردم .تالادیدی کسی بخاطرچندساعت تاخیربارداربشه

تو اصلا به شوهرت نگو قرص میخوری

البته اگه واقعا بچه نمیخوای

باید دو روش داشت واسه صد در صد جواب گرفتن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
تو اصلا به شوهرت نگو قرص میخوری البته اگه واقعا بچه نمیخوای باید دو روش داشت واسه صد در صد جواب گر ...

من ی بچه دارم پنج سالم طبیعی جلوگیری کردیم دیگ ب هوای قرص جلوگیری نداشتم اونم بخاطرتنظیم پریودخوردم 

تو اصلا به شوهرت نگو قرص میخوری البته اگه واقعا بچه نمیخوای باید دو روش داشت واسه صد در صد جواب گر ...

ببین من پنجشنبه ک قرصموخوردم  اخریاخرجلوگیریشو جلوگیری ننداشتم عیبی نداره ک

من ی بچه دارم پنج سالم طبیعی جلوگیری کردیم دیگ ب هوای قرص جلوگیری نداشتم اونم بخاطرتنظیم پریودخوردم& ...

عزیزم چیزی بود که تجربه خودمه بعد کلی دارو و ای یو ای و بسختی باردار شدم ده ماه بعد ناخواسته باردار شدم همیشه ام جلوگیریم طبیعی بود بعد اون دکتر گفت طبیعیو داشته باش یه روش دیگه ام باشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ببین من پنجشنبه ک قرصموخوردم  اخریاخرجلوگیریشو جلوگیری ننداشتم عیبی نداره ک

اخرای دورت بوده کلا احتمال بارداری پایینه ایشالله که خیره

عزیزم چیزی بود که تجربه خودمه بعد کلی دارو و ای یو ای و بسختی باردار شدم ده ماه بعد ناخواسته باردار ...

جاری منم امروز ای وی اف کرده خونمونه دعاکن بکبپیره ده ساله بجه ندارن

جاری منم امروز ای وی اف کرده خونمونه دعاکن بکبپیره ده ساله بجه ندارن

ایشالله یه نی نی کپلی بدنیا میاره چند ماه دیگه

من ی بچه دارم پنج سالم طبیعی جلوگیری کردیم دیگ ب هوای قرص جلوگیری نداشتم اونم بخاطرتنظیم پریودخوردم& ...

عزیم منم این ماه شروع کردم هر روز ی ساعت میخورم دیروز کلا یادم رفت نکنه حاملم😱😱

یعنی امکان بارداذی واقعاوجودداره من یسری ظهرخوردم قرصو شب نزدیکی بدون جلوگیری داشتم فرداش ساعت دونصف ...

وقتی ماه اولته اصلا نباید ریسک کنی

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عزیم منم این ماه شروع کردم هر روز ی ساعت میخورم دیروز کلا یادم رفت نکنه حاملم😱😱

بایدامروز تاراس ساعتت یکی میخوردی یکیم شب میخوردی