الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۹ساله وضعم همینه😁😁😁البته ز۱۳ فروردین به این ور کمتر دنبالمون میاد
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
مال من تا زمانی که ماشین داشتیم اویزون بودن الان راحت شدم ماشین نداریم😁😁😁😁
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
البته من خودم بهش گفتم که دیگه توقع نداره اگه شوهرم تک فرزند بود خداشاهده حرفی نمیزدم ولی زیادن همشونم پی عشق و حالن فقط ما باید دنبال مامانش باشیم
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
من هیچوقت باهاشون جایی نرفتم همینم باعث شده اونا با ما جایی نیان یبارم ک گفتن دست جمعی بریم جایی من حرفی نزدم و یه لبخند زدم بعد یه هفته دیدم زنگ زدن دارن هماهنگ میکنن که بریم منم سریع خودمو زدم به مریضی و گفتم عزیزم من نمیتونم بیام بگو خانمم حالش خوب نیس همسرمم به مادرش زنگ زد گف خودتون برید اونم گف حالا تو میومدی!!!!!😐😐😐همسرمم گف تنها دوس ندارم نیازم حالش خوب نیس میخوام باشم پیشش🙊😂بعدش با یه نبات داغ خوب شدم😂😂😂😶