سلام
چند روز پیش متوجه شدم شوهرم دوباره فیلمای پور ن میبینه قبلا همه متوجه شده بودم و بهش گفته بودم اونم قول داده بود که نبینه و ... اینبار که بهش گفتم که متوجه شدم بهم گفت که ترکش براش سخته و یه جورایی به دیدنش عادت کرده و اینکه خودش هم ناراحت از این وضع و ...خیلیییی گریه کردم تا بحال تو این حال ندیده بودمش کلی عذر خواهی کرد چندین بار گفت گوه خوردم وقتی هم بهش گفتم دیگه دوست ندارم باهات رابطه داشته باشم و همش حس های بد بهم میدی و... یه دفعه پاشد چاقو برداشت و خواست به خودش چاقو بزنه که اگه جلوش رو نگرفته بودم خدایی نکرده بلایی سر خودش اومده بود البته منم مچ دستم آسیب دید چون خیلی کشمکش شد بینمون بلاخره هر طور بود نذاشتم این کار رو کنه خیلی گریه کرد خیلی عذر خواهی کرد و بهم گفت در حقت جفا کردم و زندگی که لایقشی رو برات درست نکردم و حتی بهم میگفت که خونه و باغ رو میزنم به نامت فقط من رو ببخش یه بارم شب قبل اینکه بخوابم دیدم نصفه شبی فکر میکرد خوابم پاشد پیشونیم رو بوسید گفت ببخش بابت همه چی و پاشد بره بیرون که من پاشدم از جام نگو آقا میخواسته از بالا پشت بوم بپره
دوستان من و همسرم سر پو رن دیدنش با هم قبلا هم جز و بحث داشتیم و ایشون هر بار قول میداد که دیگه تکرار نشه این بار هم چون خیلی جدی بهش گفتم دوست ندارم و... این واکنش ها رو نشون داد در کل آدم منطقی هستش و الان چند روزه گوشیش رو داده به من و قرار بهش کمک کنم تا دیگه نبینه ایشون همیشه میگه تو زیبایی و خوش هیکلی و فلانی و بهمانی و(ببخشیدا منظوری ندارم حرف همسرم رو میگم) میدونم که این حرفا رو الکی نمیگه واقعا حرفهای دلشه
الان باهاش برگشتم به حالت قبل اما هر از گاهی یه تیکه ای چیزی بهش میندازم
میشه راهنماییم کنید چطور به همسرم باید کمک کنم